Mgdk Merhabaaa. Fıtığın varsa spinal sezaryen yapılmaz gibi şeyler var mı? Sizden sezaryen doğumdan önce anestezi doktoruyla görüşmeniz istendi mi?
Sulte Mgdk pazartesi anestezi doktoruyla gorusucem ona göre gün verecek ama fitikla ilgili bilgim yok canım
Busrata33 Mgdk tabi sezaryen öncesi anestezi uzmanıyla görüşüyorsun,fıtık meselesini bilmiyorum ama sonrası aşırı bel ağrısı oluyor bir süre sonra geçiyor tabi
Ftmdr Bende bel fıtığı var spinal sezeryan oldum.ilk 3 ay eğildiğimde kramp giriyordu zor doğruluyordum beşiğinden bebeğimi alamıyordum.sonra geçti şükür.
yesimunluturk Benimde aklımı kurcaladın salı günü spinal ile doğum olacak bendede fıtık var ama ben bunu doktoruma söylemeyi unuttum acaba sıkıntı olurmu
Mgdk yesimunluturk benim de 12sinde doğumum var ve ben de söylemeyi unuttum şimdi düşünüp oturuyorum😀 bi de kan tahlili ordan oraya git şurdan buraya anestezi doktoruyla görüş dedi mi hatırlamıyorum görüşmeden çıktım
yesimunluturk Mgdk cumartesi günü kan tahlili vermek için gideceğim hastaneye gittiğimde görüşeyim bakim ne diyecek
Busrata33 Mgdk Valla canım ben gün verdikleri zaman görüştüm 1hafta öncesi ve doğuma girmeden öncede teyit ettiler tabi hastaneyede bağlı doktorunuza sorun en iyisi 2.doğumum farklı yerde olacak mesela bende doktorumla görüşeceğim nasıl oluyor burada diye.