Seld Kizlar günaydın yine ben... 29 haftalık hamileyim sabah ise gitmeden sütun icine bisküvi koyup yerim her zaman bu sabahta alelacele yapayim yiyeyim dedim bisküvinin icinde tek tük küçük kurt varmış bunu bardagin yarisina gelince anladim asiri derece öğürmeye basladm cikarmaya calistim yediklerimi olmadi bebege bi zarari olmaz dimi ?😖
Kosmosss Seld ben de öyle badem yemiştim hava kararıyordu ışığı açmamıştım hafif loş görmemişim yedim 4-5 tane ertesi gün yiyeceğim zaman paketi farkettim😱 bişey olmamıştır umarım 6 haftalıktım şimdi 31deyim
Kevser26 Inşallah hiçbirşey olmaz hic merak etmeyin😊 , ama siz yine de tedbir olsun diye doktorunuza bunu söyleyin belki parazit geçme ihtimaline karşı test flan vardir onlari yapar iciniz rahatlamis olur
Neroizm Mide asidi cok cok guclu bir sividir, siz bu postu yazmadan o kurtcuklar protein oldu kaniniza karisti bile 🙂 korkmayin hicbir sey olmaz gida kurdundan. Sindirim sisteminiz aliskin olmadigi icin belki mide agriniz olur o kadar. Bunlari bile isteye yiyen kulturler var dunyada, paniklemeyin.
Usui Seld bende süt içtikten sonra balık yiyince baya araştırmaya çalışmıştım da gıda zehirlenmelerinde bile bebislere bişey olmuyormuş 😊
mel33 Kızlar besin zehirlenmesinden korkmayın. Benim prrinotolog besin zehirlenmesi size zarar verir bebeğe hiç bir zararı yok dedi.bende bozuk su içmiştim.oksitlenmiş hazır su sıcaktan.valla bir daha hazır su içmedim çeşmeden içiyorum