Merveterzi Merhaba🌸 Bi kaç gündür sıcaklardan da sanırım ama aşırı sıcak basması oluyor birde ara ara kasık ağrısı sizlerde de var mı bu gibi durumlar🥺
Muczm33 Merveterzi 30 haftalığım bemde sıcaklardan psikolojim bozulmuş bnm bulunduğum yerde elektrik kesintisi yaşanıyor sabahtan akşama kadar elektrik olmuyor o beni çok zorluyor terden sırılsıklam oluyorum bu sıcağın bebeğe zararı olur mu elektrik olunca klimayı çalıştırıyorum iyi geliyor o ama olmayınca kötü oluyorum
Minis122 Merveterzi 1 hagtadir havalar iyice isindi. Resmen buharlasiyorum. 35 haftalik olduk bide sancilar kasilmalarim var iyice. Sicakliyorum
Kiymetyildiz Oldum olası sıcak basıyor bana böyle haşır neşir oluyorum koltuğa yapışıyorum resmen terden eriyorum😅
Merveterzi Muczm33 bende klima yok sabah akşam hamam gibi ev bebek hareketleri iyi ama sorun olsa tuhaflık olurdu bence ya
Merveterzi Yorgn ay evet İstanbuldayım bende burasıda cehennem gibi evde küçük esmiyoda yandım bittim daha
irem1057 Bende öyleyim 35. Haftam ev çatı katında pervane de bir işe yaramıyor akşama kadar ağlıyorum sıcaktan psikolojim bozuldu😭😭😭
Sere 33 haftalığım izmirliyim mahvoldum gündüz ayrı gece ayrı yanıyorum. Geçen gece sıcaktan ağladım. Dün akşam da annemde kaldım klima var diye. Biraz olsun uykumu alabilmişim bu gece 🥹 bu yaz nasıl biter çocuk doğduğunda nasıl olur düşünemiyorum
Sere Merveterzi dün gece annemdeydim de nereye kadar kalabilirim ki onda da kocam evde ben çocukla burada 😂
Sere Merveterzi inşallah en kolay ve hızlı şekilde atlatırız bu yazı şansımıza bu yaz da diğer yazlardan fena oldu