Mustafaalpereninannesi Oktay ben sürekli tuvalate cikiyorum göğüs ağrıları aldı başını gidiyor ellerimi vuramiyorum ,midem iki gün iyiyse bir hafta kötü ruh halim berbat desem yeridir ama olsun sağlıkla dogsun yeter haaa bide mide yanmam devam ediyor
gulayse_38 Oktay bir yandan çok mutluym bir yandan bebeğe gerek var mıydı ya modundayım 🤯 ilk gebeliğim de depresif geçmişti bulantılardan halsizlikten inşallah geçer de artık diğer anneler gibi hamileliğin tadını çıkarabilirim
FKRKS29 9+0 sabahları uyandığım da mide bulantısı oluyo öğlenden sonra falan baş dönmesi 🤦♀️ bide kasik ağrılarım devam ediyo bacaklarıma falan vuruyo sizin nssil😍 ama bebegi göremedik 7+0 da çok telaşlıyim öyle
Durumery Kasık agrısı cok var ılk gebelıgımde hıc olmazdı, bu sefer de mıde bulantısı yok ılk gebelıgımde doguma kadar vardı :D bazen hamıle oldugumu unutuyorum acıkcası hıc hevesım yok
Elizbusra Bende 8 suan hic belirti yok şaşkınım sadece arada regl agrısı gelıyor gbi ama rahatsız edici degıl panik oluyorum hatta neden belirtilerim yok diye 🥹
Oktay Bende de mide yanması çok oluyor ilk gebeliğimde yoktu gaviscon içiyorum bulantı içinde prilam verdi doktorum iyi geliyor bunlar uyku hali bide