Aslan10 Binnurr1 İntim jeller var yıkama ojeleri beyazlatıcı etkili deneyebilirsiniz bide yıkarken o jelle kabak lifigle kese de yapın iyi geliyor
Rwerdst Binnurr1 ya bende çok merak ediyorum ama normal doğum yaparsam doğumdan bir süre sonra hem vajinal beyazlatma hemde vajinal daraltma yaptırmayı düşünüyorum.
Bendenizanne Binnurr1 koltuk altı, bikini bölgesi, boynum ve yüzümün belirli yerlerinde kararma oldu siizn de öylemi? Çok çirkin hissediyorum kendimi 🤦♀️
Aslan10 Pinklove bende işe yaradı kişiden kişiye değişir Dilan Polat dan aldım beyazlatici krem ve yıkama jeli hem genitel bölgeye hem koltuk altıma kullanıyorum beyazlatıcı kremi yüzüme bile sürüyorum
Sagliklagelkucugum Bendenizanne Özellikle koltuk altı kararması çok rahatsız ediyor beni umarım hemen geçer
Binnurr1 Bendenizanne Aynen benimde öyle koltuk altı vajina boynum diz kapaklarım çok berbat oldu. 4 gün önce doğum yaptım inşallah geçer
Bendenizanne Cnsu11 mucizevi birşeye ihtiyacım var kesin çözüm olan 🤦♀️birşey kullanıp memnun kalan etkisini gören bir arkadaşımız çıkar inşallah yoksa doğumdan sonra koşa koşa doktora gidicem 😅