Nurberil Bugün sabah içimde bi sıkıntıyla uyandım 36+1olmustuk.bugun hayvandan falandır.dedim.bu arada 26 aylık.bi.kizim daha var dahi bugün onu yikayayim dedim.girdik.banyoya eğlendik. Kızımla falan sonra kızımı.aldim. havluya sordum tam.kapidan çıkarken ayağım.bi kaydı rahim.ustu düştüm diğer elimde kızım ona birşey olmasın diye sıktım. Kendimi.ama dizlerim paramparça. Esim3 seslendim ağrım.basladi biandan hemen doktorumuza geldik sancılarım.vardi ama duz3nsizdi ağrı kesici yapip gidebilirsiniz dedi ebe . Tam.biz eve vardık kapıda suyum.bosaldi dizlerimden abar topar geldik iğne vurdular ciğer geliştirici . 3 saat sonrada doğuma aldılar. Inanın çok.korktum sonra ameliyat başladı bi kedi gibi ses kızım ağlıyordu hemde çok ağladı 2700 gram doğdu kızım.ama solunum.sikintiai var çok fazla n3f3s alıp veriyo ne.olur dua edin yalvaririm. Kızımı alayim kucağına en kısa zamanda
fatmff Nurberil Rabbim sağ salim kucaginiza alıp eve getirmenizi nasip eder inşallah. Bende 26 haftaligim ve 2 gündür geçmeyen sancim var bana da dua edin lütfen
Filizsmh Nurberil çok geçmiş olsun. Rabbim yavrunuzu size bağışlasın biran önce sağsalim eve çıkarsınız inşallah 🙏
Yaseminhan Nurberil allah şifa versin herşey düzelicek allahın izniyle hiç endişelenme.. dualarımız seninle 🤲
Bussraefe Öncelikle çoook geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun rabbim sağ Salim bebeğinize kavuştursun inşaAllah
Ozlem32 Nurberil Allah sana bagislasin tez zamanda inşallah canım bebekler 34 haftada ciğerleri tamamlamıyormuş ciğer geliştirici 24 saat te etki ediyormuş doktor bekleseydi az daha dicektim ama tehlikesini gördüğü için almıştır doğuma Allah yardımcın olsun alnına yazildimi oluyor ya gerçekten banyoda dusmeseydin de bir şekilde olurdu bu yüzden üzülme Allah en iyisini bilir tatlım rabbim tez zamanda kucağına almayi nasip etsin inşallah
Annesininbalbocugu Nurberil Rabbim yardımcınız olsun inşallah çok üzüldüm Allah bebişinize şifa versin inşallah canım 🤲🏼 Rabbim büyük hiç merak etme dünyaya gelmesini nasip ettiyse yiyip icecek bir lokması varsa ki inşallah düzelir 🤲🏼