minikinsantanesi Ummhny merhaba öncelikle çok geçmiş olsun benim beta değerlerim yükselmedi bi iki sayı oynadı o kadar ayrıntılı ultrasona girdim tüplerde kalmış dış gebelik dendi kürtaj oldum
Liyacim Ummhny çok geçmiş olsun , ben önce kürtaj oldum , odak görülmediği için , akabinde beta artmaya devam edince iğne oldum . Benim gebeliğim sata göre 6-7 haftalıktı ama 600 ü geçemedi bi arttı bi düştü
Minikmucizelere Ummhny kese tupumde kalmis cok sukur ki icerde patlamadan ameliyata gerek kalmadan hal oldu Kurtaj oldum kurtajdan cikincada igne vurdular
Svvl Önce iğne vuruldu fakat %99 düşer denildi. Ama şiddetle betam arttı. İğne maalesef bende çözüm olmadı. Rahim duvarını incelttiler bunada yine kürtaj deniyor. Anca bu işlemle sonlandırdık.
mrahika Ummhny benim beta değerim 200-400-500-700-800 olarak yükseldiği için, lekelenmem ve aynı bölgede sürekli sancım olduğu için dış gebelik tanısı koyuldu. Önce kürtaj oldum ardından hemen çıkınca iğne vuruldu ve tek iğne ile sürekli olarak düştü beta değerim. Sizinki de eğer dış gebelikse tek doz iğne ve kürtajla sonlandırılabilir.
Minikmucizelere Ummhny 800 de dış gebelik nasil anlasildiki kese 1500-3000 arasi gozukuyor Sizin keseniz gozuktu mu
nnurergun_1103 Ummhny geçen sene bende bı diş gebelik gecirdim 200bthcg ile gebeligimi öğrenmiştim sonra 1200lere yükseldi en son 2000küsürlerde oldu ama kese gorulmedi aynı zaman da da kanamam devam ediyordu dış gebelik tanısı konuldu kürtajdan bir gün sonra tekrar kan aldılar değerim düşmemis yavaş yavaş yükseliyordu hala sonra iğne yaptılar iğneyle düştü cnm iğne vurilduktan sonra da 3 ay korunmani istiyor doktorlar Allah yardımcın olsun