Smeyye_9195 32 haftalik hamileyim yaklasik 1 aydir genital bölgede sivilce gibi beyaz beyaz bisiler çıktı. Sigiller karnibahar gibi oluyormus bendeki olusanlar oyle degil ama sivilce gibi de degil 4 gun once doktora gittim çoğalırsa normal doğum yapanazsin bebeğe gecer dedi ve çoğalıyor. İlac krem vs bisi de yazmadi. Korkuyorum baska bisidir diye sizce neden olmus olabilir
Mucizemolsunn Smeyye_9195 onlar siğil değil,jiletle alıyorsanız mikrop kapmıştır enfeksiyon olmuştur, aynısı bende de vardı gittim doktora bu siğil değil dedi, tentüriyot verdi düzenli kullan dedi , bide travazol krem kullanın geçiyor
Umutlubirkadin Kullaniciadii ya Allah aşkına hemen pat diye hpv yazmayın sigilin büyük karnibahara benzer olması lazım hpv icin.
Belginylmz Umutlubirkadin bndede çıkmıştı siğil demişti hpv 3 doz iğnesini oldum ama karnıbahar şeklinde deqildi et beni gibi minik minikdo kafe rengi doktor yakmıştı daha çıkmadı ama onun ki jiletle de olmuş olabilir jilet kullaninca bndede öyle oluyo geciyo
Kullaniciadii Umutlubirkadin yoo benimkiler siğil gibi değil sivilce gibi kucuktu pat diye yazdıgım yok ayrıca doktor banada bebeğe bulasma ihtimalinden dolayı sezeryan olucak dedi ve siğil gösteren hpv zararlı olmuyor şanslısın yani
Mucizemolsunn Smeyye_9195 ben hamile değilim o konuda bilgim yok malesef doktora bi sorun tamam derse kullanın tentüriyottan daha etkili travazol
Bircan-12 Smeyye_9195 Jilet kıl dönmesi yapıyor. Bende de vardı cildiyeye gitmiştim doktor jilet kullanma demişti bi de krem vermişti kullandım geçti ama çok az iz kaldı. Jilet yerine tüyleri makine ile kısaltarak alın bi süre
Karanfill Smeyye_9195 doktorundan kan testi iste. Ayrıca ne olduğunu bilmeden normal doğum yapamazsın demesi çok saçma. Hiç demedi mi kan testi yapalım bi bakalım nedir ne değildir diye ?
Smeyye_9195 Karanfill Kan aldı ama 3 gün oldu hala sonuç çıkmadı. O çıkan seyle ilgili istedi mi kan bilmiyorum sadece gebelik kontrolu ivin istedi herhalde
Aydemi Smeyye_9195 uçuk olabilir. Bende de çıktı. Doktor travazol ve bepanthen verdi. Hamileyken daha zor geçiyor. Bol bol yıkayın iç çamaşırınız hep temiz ve pamuklu olsun
Smeyye_9195 Aydemi Bana doktor krem ilaç hicbir sey vermedi sadece aetarsa normal dogum yapamazsin bebege gecer dedi
Karanfill Smeyye_9195 o çıkan şeyle ilgili istemediyse bir dahaki gidişiniz de mutlaka söyleyin. Sağlık bu sonuçta hem siz hem bebeğiniz etkileniyor
Smeyye_9195 Belginylmz Bende ki gecmiyor ama hatta bir kac kez düşüncesizlik edip cımbızla koparmaya bile calistim olmadı