minikinsantanesi __mom1 ay en iyisi ben kola vs hiç içmiyorum kahveyi bile bıraktım kafeinsiz neskafe içiyorum sadece ama bunu denicem yeter artık🤣
__mom1 minikinsantanesi ben normalde kola içmezdim hamilelikte midem o kadar bulanırken bile sabah uyanınca canım kola istiyordu mecbur içtim 😂
__mom1 Feyzaclk yani beğenen olur illaki ama starbucks aynısı diye reklam yaptıkları için ve tadı alakasız olduğu için sinir oldum. Cool lime olanını denemedim protesto olarak 😂
Zehross03 minikinsantanesi aldım ve iğrenç hiç beğenmedim ben alakası yok cool lime ama zarar verecek bişey yok içinde
minikinsantanesi Zehross03 hadiiiii yaaa o kadar da övüyolar 🥹 beğenmezsem eşim içsin kız boşver ben denim zararı yok madem😂
__mom1 Zehross03 yanlış içmişsindir ilk ben de denedim özünü fazla koymuşum beğenmemiştim. Fazla suyla seyreltmen lazım.
minikinsantanesi Pinklove nane de düşük yaparmış rahimi açarmış felan dediler sağlık ocağında hemşire sakın yeme dedi 🤦🏻♀️
Pinklove minikinsantanesi tövbe tövbe kim uyduruyor bunları. Doktorum tüm yeşilliklerden sebzelerden bol bol tüket dedi bol vitamin gidiyor bebeğe
__mom1 minikinsantanesi yoo ben çok hasta olduğumda ıhlamur ve nane limon önerdi doktorum içtim de bol bol
minikinsantanesi Pinklove valla bi doğurcam ama nasıl doğurucam bana sor herkes bişey diyo bütün herşeyden şüphe duyar oldum
minikinsantanesi __mom1 bitki çayları içme dediler 🥹 ben bu konuyu bi doktorumla görüşeyim en iyisi kafamı aydınlatsın
Pinklove minikinsantanesi kendi doktorunu dinle sadece hemşireydi kaynanaydı baldızdı şuydu buydu kimseye kulak asma.
Burnumageliyoduslkmsn Feyzaclk çok güzel ya o markayı yemek sepetinden sipariş ediyorum da hangi markette var acaba
Feyzaclk Burnumageliyoduslkmsn ben migrosta kücügünü görmüstüm. Ama öyle pahalı oluyor yemek sepetinden alıyom ben de