Gebe12 Merhaba 8.haftadayız kese var am hala bebek gözükmedi normal ultrasonda.bu durumu yaşayan var mı boş gebelik olabilir mi
Alyel Gebe12 geç döllenme olabilirmiş haftaya gidecekmisin sanırım bir hafta sonra kesin belli olur bende bı gittimhic bişi yoktu sonra kese vardı içi boş sonra içi doldu sonra kalp atışı geç döllenme olabilir demidti
SimgeAkyildiz1805 Gebe12 bende aynı durumdayım yarın tam 9 haftalık haftalık olucam hala bebek görünmüyor kesemde büyüyor ben anlamadım cuma günü randevum var hayırlısı inşallah
Kbr_sn Gebe12 söylemediler mi cnm.yolk var vesaire bn gittiğinde 6+2 idi 4 hafta gözüküyor yolk var kalp atışına erken demişti
Bennuss SimgeAkyildiz1805 benimde ayynısı kese düzenli büyüyor beta artıyor ama bebeğe dir hiç bişey yok geçtiğimiz cumartesi kürtaj olacaktım birzdha bekleyelim dediler sonrdan yarın randevum var belli olacak herşey 9+6 yım cok üzülüyorum belirsizlik cok yoruyor 🥺
SimgeAkyildiz1805 Bennuss bugün gittiğinizde haber verir misiniz merak ettim inşallah görürsünüz bebeğinizi
SimgeAkyildiz1805 Gebe12 bugün iki görünmeyen bebek göründü çok sevindim adınıza rabbime şükürler olsun bende yarın gidicem inşallah görünür ya çok korkuyorum dua edin banada lütfen ❤️
Yektek22 Gebe12 siz tam olarak kaç hafta kaç günlük iken bebeği gördünüz acaba sat tsrihiniz ne. Ben 24 Mayıs satım bugün 7+0 vajinal USG ile bebeği göremedik çok korkuyorum