Ayferfeneer Kkmsal post 4 gün önce açılmış ama cevaplanmamış ben cevaplıyim ben kullanıyorum çok memnunum yine olsa yine mima alırım oğlum 16 aylık olmak üzere hala rahatca kullanabiliyoruz
Kkmsal Ayferfeneer harika benim çevremde hiç kullanan yok bende aldım ama biraz büyük ve ağır gibi geldi inşallah memnun kalırım
Ayferfeneer Kkmsal evet büyük ve ağır ama tasarımı yeter su an tekrar hamileyim tek başıma bagaja koyup çıkarmıyorum mesela ağır yani. Tercih meselesi ya bence memnun kalırsınız ben pisti olmaktan hiç hoşlanmıyorum mesela mimayla çok az karşılaştım
Kkmsal Ayferfeneer özellikle camel rengini beğendiğim için aldım hatta türkiyede bulamayıp yırtdışından gelmesini bekledim 3 ay bagajım çok büyük değil denemedim acaba sığacak mı sağmayacak mı bilemiyorum
Ayferfeneer Selinpol soyulma öyle çok olmadı bahsedilen gibi biz çok kullanmamıza rağmen her arabada bi yıpranma oluyo hangisi sıfır gibi kaliyo ki. Bence deri olması çok temiz kaliyo bi ıslak mendille her yerini silince tertemiz oluyo pedini makineye ohh mis
Ayferfeneer Kkmsal bide zamanla cozuyosunuz üst kısmını ters şekilde kapatınca bagaja birbirine geciyo gibi oluyo az yer kapliyo
Ayferfeneer Kkmsal ilk 6 ay ona konuluyo bebek adaptörüyle birlikte almanız gerekiyo tek uyan besafe diye hatırlıyorum
Kkmsal Ayferfeneertürkiyede bir çok yerden çekiliyo mima o yüzden iç ped rengini istemediğim bir renk almak zorunda kaldım