_nigarr24_ Kızlar 4 gün sonra 40 haftam tamamlanıyor. 2. hamilelik ve halâ nişanım gelmedi. Kızımda önce sancı oldu 2 cm açıklıkla nişanım geldi 40+3de. Nişanın gelmemesi açıklığın olmadığı anlamına mı geliyor?Ben ne zaman doğurucam yaa?Sanki hiç doğmayacak da hep karnımda kalacak gibi hissediyorum🤦🏻♀️Sizde 2. hamilelikte nişan ne zaman geldi?
Mrsfly _nigarr24_ valla canım benim dqha ilk gebeliğim çok bilgim yok ama bildiğim doğum için illa nişanın gelmesine gerek yok.
Kalbiimde2can _nigarr24_ benim ikinci hamileligim ne ve ne yalan söyliyim nisan olayi bende olmadi tek evde suyum geldi sizinti sekilde o yüzden pek bi bilgim yok ama dogum olmasi icin nisan olmasi lazim degil illa bende nisan gelmedi cünkü
Suragurlrr Benim 37 de geldi ilkinde, ertesi gün gittiğim de sancılar kasılmalar vs gelisimi de durmustu sezeryana aldılar hemen . Sizin de baya olmus haftası, herhalde 1 hafta icinde gelir
Burnumageliyoduslkmsn Canım benim 41+3 TE hevde pembe hafif leke geldi belirsiz aynı gün hastaneye gittim öylesine nst cekilmeye 40 i geçtim diye nst esnasında bişey aktı cozun beni dedim tuvalete gittim ki Nisan gelmiş et şeklinde sancılarım düzenli eve git 5 saat sonra gel suyun gelirse kanama olursa hemen gel dedi neyse saat 12 ydi 5 TE sancım var evde tekim kimseyi istemedim kocamı bile sancıları güzel güzel karşıladım tam 7 de suyum patladı öyle hastaneye gittim gece 3 buçukta doğdu