gizoligizo cinsiyeti doğru bildiniz kızım oluyorrr 🤭 @fztanne_ @Zehross03 @Gulsen4224 @Asyos34 @oznr3434 @__mom1 @Ginger_ 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
2prenses_masal-oyku gizoligizo bende bendeee çok merak ediyorum bana söylemiyolar tahmin bile etmiyo bu devlet hastaneleri yaa
mavitrn @fztanne_ @Zehross03 @Gulsen4224 @Asyos34 @oznr3434 @__mom1 @Ginger_ Kızlar benimkini de tahmin eder misiniz 🥰
filialunae 2_Bebisannesi kız gibi duruyor genital çıkıntısı erkeğe göre yassı çünkü ama önümüzdeki haftalarda yukarı da dönebilir gibi kıza göre daha çıkık duruyor emin olamadım. Doktor tahmin söyledi mi?
Bilgekpn filialunae  Bana da bakar mısın 🙏😃
filialunae Bilgekpn canım çok küçük ama benim de 10+5teylen belli olmuş aslında doktor söylemese de o zamanlar ikisi de kız benim. Seninki erkek gibi pipi çıkıntısı gibi geldi o bana benim kızların farklı çünkü Bak kız usgsi bu şekilde iki paralel çizgi var
filialunae mavitrn labia majörler şişkin be yatay duruyor popo biraz üst seviyesinde paralel yatay iki çizgi olur kızlarda. Erkeklerinle daha dik bir çıkıntı oluyor ben pipi göremedim bu görsellerde ondan canım
mavitrn filialunae pipi hiç göstermedi zaten doktorum cinsiyet tahminde bulunmadı cünkü pozisyon uygun değil dedi 😌
mavitrn filialunae pipi hiç göstermedi zaten doktorum cinsiyet tahminde bulunmadı cünkü pozisyon uygun değil dedi 😌
Kbra_9 filialunae ya canım banada 13+5 te erkek dedi bacak arasında pipiyi gösterdi ama seninki gibi 2 çizgi benimde kafam karıştı haftaya tekrar gidicem bakalım değişicekmi