Linammm01 Merhaba arkadaşlar bugün çatlatma iğnesinin 15.günü vurulduğum gün itibariyle testim böyle çıktı sizce varmı gebelik adetime de 3 gün var
Linammm01 Gulmasal sabah ezanında yapmıştım yok diye namaz kılıp uyudum sabah kalktığımda böyleydi ama daha öncede test yaptığım çok oldu hiç öyle görmemiştim
Idrnm Silik çizgi çıkmış bence birkaç gün bekleyip kan verin 😍 ama muhtemelen dayanamayıp bu akşam vereceksiniz sonucu bizimle de paylaşın hayirli olsun şimdiden 😊
Linammm01 Idrnm teşekkür ederim imkanım olsa şimdi çoktan kan testi vermiştim ama maalesef köy gibi bir yerdeyim gidemiyorum bakalım en kısa zamanda gitmeye çalışacam
Gulmasal Linammm01 erkek test yapsaydiniz keske kaset teste yeni gebelikte genelde cikmiyor hcg yuksek olmasi lazim
XEmosumX Linammm01 eger ilk 10 dakikada yoktuysa kuruma cizgisi olma ihtimali ne yazikki yuksek bi kere bendede cikmisti hic cikmiyordu 2 saat sonra cok heveslenmistim ama malesef negatifti o yuzden mumkunse tekrarlayin insallaj vardir
Linammm01 XEmosumX evet tekrarlıcam yada kan verebilirsem direk kan verecem daha net olur ama üstüne su damlatım kuruma çizgisimi diye çizgi silinmedi
XEmosumX Linammm01 silinmiyor zaten su damlatincada ya onu nerden cikardilar hic anlamiyorum ama umarim vardir canim rabbim benle birlikte tüm isteyenlere nasip etsin insallah saglikli gebelikler
Linammm01 XEmosumX bilmiyorum burda bi Kaç yerde öyle yazıldığını görmüştüm aklıma geldi denedim hayırlısı olsun inşallah vardır bakalım