Esoo0698 Bizim günümüzün yarısı böyle geçiyor kıslar 32+4üm yarın doktora gidicem 😁 sizde durumlar nasıl
Limeekce Esoo0698 çok komik çok hoş 31 +2yim heyecanla bekliyorum böyle değişik görüntüleri benimki genelde eşit dağılımlı öyle söyleyeyim cinsiyeti de erkek
Esoo0698 Kumsalakkus Erkek canım bide bişey sorucam bu bebeğin sürekli toplanması kasılma sayılıyormu
Esoo0698 Merve0901 Normalde bizde sağda dururuz ama bugün sola geçti beyimiz bende bilmiyorum ne yaşıyor içerde 😁
minikcivcivim Esoo0698 olabilir canım benim de bebeğim sürekli kendini bir yere topluyordu böyle çıkıyordu ve karnım çok sert oluyordu kasılma çıkıyordu.
nino033 Benim 33 haftalik aşırı hareketsiz bazen arada döndüğünü hissediyorum normal mi.acaba eskiden tekme atar hareket ederdi bazen korkardım bile tedirgin olmalimiyom
Limeekce nino033 bazı bebekler tembel olabiliyor:) yine de ihmal etmeyin yanılmıyorsam kalp atışına sağlık pcağı bakıyor
minikcivcivim Esoo0698 korkma canımm suan ayına göre normal çok sancın olmadıgı sürece, artık bebek de doğuma hazırlık yapıyor. oda kendini hazırlıyor yani hem yarın nst girersiniz herşey belli olur 🤲🏻 sağlıkla, vaktin de gelsin hiç telaş yapma ❤️❤️🫶🏻
TuqbaArslan nino033 12 saatte 10 hareket etmeleri gerekiyormuş bende saymıyorum fazla kıpırdak masallah 10u geciyor🤣