Gul_can33 Merhaba hanımlar bugün Dr kontrolum vardı nts de kasılma çıkıyor yrn sabah tekrar gireceğim açıklık varmı diye baktılar şükür açılma yok kilosu 2630 başına gelen varmı bu durum Dr 37 yi görsek diyor ama galiba bebiş beklemeyecek gibi
Gunes17 Gul_can33 kasılma var diye doğuma alınmaz gebeler sancı önemli bebeğin hareketleri suyu onemli
Deletedmom_116 Gul_can33 Benim 26 dan beri cikiyodu kasilmam geriye ileriye attı hep haftamız ama almadılar Bizi zora soktular 👀
Gul_can33 Gunes17 bebek sürekli toplanıyor karnımda işin dediginiz gibi olur kilosu küçük bir hafta daha dayansa yeter Allah’ın izni ile yrn tekrar nts ye baglancam bakalım nasıl olacak
Skn23 Gul_can33 36 + 3 bende aynı çocuk sürekli taş gibi oluyor karnımda . Bide ara ara sancım oluyor yarın gidicem bakalımm ne diyecek çok merak ediyorum. En son 3 hafta önce gitmiştim
Gul_can33 Skn23 benimde aynı şekilde canımı yakiyor toplanması Dr 37 görelim ins dedi iki tane Dr gozetimindeyim biri devlet biri özel yrn devlette nts ye gireceğim bakalım size bilgi veririm duruma göre
Skn23 Gul_can33 bende cuma ancak müsait olucam 😄 36+5 oluyorum cuma günü bakalımmm ne diyecek 😄🤷♀️ bence hiç korkmayın 36 yı geçtikten sonra 2100 gramı da geçtikten sonra bebiş bir problem sıkıntı olmuyor Allahın izniyle 😍
Esved haftada nst de sancılarım 100 ü geçti , açıklığa da baktılar ama hala doğurmadım ( 36. Haftadayım😀) korkma canım benim inşallah sende de bişey olmaz🥰
irem1057 35haftalığım bende aynı dediğiniz gibi 32haftadan beri sancım çıkıyor ama açılma yok ve suyum gelmedi o yüzden sürekli geri gönderiyolar stres oldum iyice
Gul_can33 kubraaksoy elimde yok mlaesef hastanede kaldı özelde ,bugün devlete gideceğim alınca atarım
Gul_can33 Skn23 ins dediginiz gibi olur Allah razı olsun bugün daha önceki dogumlarimda 35 ve 36 da sancı çıkınca nts de acil doğuma aldılar bundada o yüzden korkuyorum bugün tekrar gideceğim bağlanmak için herşeyin hayırlısı artık
MyBabyy_ Gul_can33 benim 35. Haftadan beri nst de sancım çıkıyor ben hissetmiyordum ama 2 gün yatış vermişti her girmemde çıkıyor sancı 36 da açılmam var mı diye bakmıştı yoktu şimdi 38 oldum hala çıkıyor nst de ve aşırı kasılma oluyor 35 de yatış verdiğinde ciğer geliştirici yapmıştı erken doğum riskim var diye şükür bu haftaya gelebildim bol bol dinlenerek