Asdfghhjkl Selamın aleyküm hayırlı günler dilerim herkese zor bir doğum sürecinden geçiyorum 6. Doğumum olacak sezeryan ama daha 12 haftalık sizden rica etsem İstanbul’da hastanelerde özel olarak muane ücretleri birde doğum ücretleri ne kadar acaba
Kediannesi21 Asdfghhjkl öncelikle hayırlı olsun İstanbulun neresinde oturuyorsun tam olarak medilife bağcılar hastanesi muayne 400 doğum 9.000 ama sen henüz basındasın sürekli zam geliyor doğum ve muayne sabit kalmıyor malesef
Asdfghhjkl Kediannesi21 evet haklısın inşallah tam tersi olur da ucuzlar bizim kendi devlet hastanelerimiz ne kadar güzel ücretsiz ama insanlara köpek gibi muamele yapıyorlar o yüzden boşa para ödeniyor
Kediannesi21 Asdfghhjkl benim suan ikinci doğumum eğer devlet hastanelerimiz güzel olsaydı kesinlikle 9 bin liramı özele bayılmazdım ama suriyelilerden bizlere sıra gelmiyor bağcılar gibi bi yerde hata olur devlete gitmek benim icin
Asdfghhjkl Kediannesi21 inşallah hakkımızda hayırlısı olsun yazık o kadar emeğe yazık okadar verilen paraya sanki çok zenginiz zaten devlet hastanesine bir şikayette bulunduğumuz zaman gidin ozamn özele diyorlar sanki onlar bedavaya bakıyorlar bizlere