Yasemindemirtas Kızlar 32 haftalık hamileyim. Sağ kaburgam kırık gibi agrıyo dokunamıyorum. Kalkarken kalkarmıyorum ;( sizdede böyke mi
Zhraaltun Yasemindemirtas canm bn 26 haftaligim ama neredeyse iki aydir sag kurek kemigim agriyo dedgin gbi ne saga ne sola donebiliyorm her turlu batyo
busra6161 Yasemindemirtas bendede gecen hafta oldu ayni haftamiz ultrasonda gsterdi doktrm ayaklaarini bastiriyodu yukari ondanmis
Mrymkdr Bende 35.haftalarda olmuştu galiba da bebek ayağını felan sokuyor altına o yüzden denmişti hafif hafif masaj yap kaburgana çevresine ben öyle yapiyordum
Mrymkdr Yasemindemirtas sırtıma vurmadı çok benim sen bobreklerine baktirsana bi doktora söyle böbreğim ağrıyor bi baksın mutlaka belki kaburga sırt felan değil bobregindir çok oluyor öyle
Zhraaltun Yasemindemirtas ağlayacak duruma geliyorm artik neyden oldgunu da anlamadm bi ay once dr soyledm usutmssndr dedi ama hep sag kurek kemigim iki aydr usutmus olamam herhaldr😑
Bulutesra Yasemindemirtas sırt ve bel ağrısıyla gittim ve böbreklerimmiş enfeksiyon olmuş erken Doğum yaptım şuan ihmal etmeyin bence