Ozgeguney Bugün kontrolüm vardı suyum azalmış, haftaya alabilirler bebeğimi, doktorlar şu yüzden olmuştur da demiyor. Şaşırdım kaldım hiç beklemiyordum. Var mı sizde ya da çevrenizde böyle doğum yapıp bebeği sağlıklı olanlar acaba ? Moralim çok bozuldu 😞
anapanda12 Ozgeguney şuan aynı durumdayım yatıyorum hastanede inşallah sağlıkla kavuştursun Rabb’im bizleri
peri5860 Ozgeguney Geçmiş olsun canım neden olduğunu demiyor Dr hee?? Allah’ın izniyle geçer gider bu sıkıntı da ben de gebelik zehirlenmesi ile yattım hastanede o da kötüydü Havuç suyu iyi diyorlar onu çok duydum bir de deveci armut aldır eşine ondan ye gün içinde bol bol.
Ozgeguney anapanda12 amin canım inşallah senin kaç haftalık ? Hastanede herhangi bir müdahalede bulundular mı acaba?
anapanda12 Ozgeguney benim serklajım vardı o alındı yarına kadar nst takibi yapılacak serum takıldı bekliyoruz
Ozgeguney kbra_588 çok teşekkür ederim cevabınız için peki havuç yesem olur mu yoksa suyu mu olması gerekiyor acaba ?
kbra_588 Ozgeguney rica ederim ne demek günlük 4 su bardağı için tabi biranda değil😄 gün içinde yayarak inşallah Allahin izniyle bir haftaya düzelir😍
Ozgeguney peri5860 sebebi yok diyorlar ben de anlamadım valla, çok geçmiş olsun size de🌸 çok teşekkür ederim deniyim bakalım söylediklerinizi 💕
babyface_ Ozgeguney aynı haftada su azlığı olduğunu öğrendim 2 doz ciğer geliştirici oldum tam 34. Haftada doğum oldu bebeğim kuvozde canını sıkma kuvoze bile girmeyebilir girse bile biraz solunum desteği alır Allahin izniyle stres yapma havuç suyu bol su tüket inşallah gerek kalmaZ
Ozgeguney babyface_ çok geçmiş olsun inşallah sağlıklıca büyütürüz evlatlarımızı 💕 çok teşekkür ederim cevabınız için
Ozgeguney babyface_ etmem mi ederim tabi ki kuzum benim bir an önce toparlar annesinin kucağına gelir inşallah ❤️
Ipektoss26 Benim daha erken haftada 20 lerde suyun az gibi demişti doktor bir kür önerdi bir bardak armut ve havuç suyu içeceksin dedi bir hafta uyguladım ve normale döndü çok şükür 💜 ama abartmadan yapın su fazlalığı da sıkıntı cünkü 🫠