anneoluyorum101 Kızlar, Montessori model yatak aldık odasına kurdurtmayı düşünmüştüm birkaç kişi zaten pek beşikte yatmıyo yanında yatması zaten tehlikeli yatağın yanına kurdurt dedi beşik almasam nasıl olur sizce saçma mı?
Ebraz anneoluyorum101 büyük baya bildiğimiz yatak boyutunda çok büyük kaba olmaz mı boşuna ordan oraya taşıycağına durumun varsa en azından sallanan hamaklardan alabilirsin illa beşik almıyım diyorsan https://ty.gl/l6g0jz0krj
Kalbiimde2can anneoluyorum101 Ben böyle siparis ettim bugün geldi hafta sonu kuracagiz insallah bizim yagak odasina daha sonrada abisinin odasina koyariz en azindan 4-5 yasina kadar bunu kullanir daha sonrasinda ranza tipi düsünüyorum
Zumzugukodummuzzingillatirim anneoluyorum101 anne yanı beşik vardı. Beşiği hiç kullanmadı bizimle uyuyor… Montessori alacağız bizde anne yanı sonrası orda yatırmak mantıklı
anneoluyorum101 Bu arada odası çok küçük yataktan başka bişey almadık benim dolabım duruyır orada yatak odam daha büyük
anneoluyorum101 Ebraz ilk defa böyle bişey görüyorum çok güzel yorumlarda da beğenilmiş teşekkür ederim brşik niyetine olmasa da mutlaka alacağım tek aklıma takılan yatak odasına da bunu koysam yatak yerine çok alçak durmaz mı yatağa göre sürekli in emzir uyut beni zorlar mı acaba bilemedim? Siz beşik kullanacak mısınız
Kalbiimde2can anneoluyorum101 hayir canim ilk oglumda anne yani almistim bide ayriyetten kendi odasina yatak aldik bu sefer gerek duymuyorum direk bu yatagi alip bunda yatircam sonrasinda diger odaya alicam hem yataga bastan alismis olcak misss 😂
Ebraz anneoluyorum101 bende 29 haftalık hamileyim https://ty.gl/u51rzeatty bu beşiği aldım ama ilerde sizin aldığınız yataktan almayı düşünüyorum bende ama şimdilik beşik aldım siz beşik düşünmüyorsanız çok para vermeden o hamaktan alabilirsiniz iyice araştırışın tabi farklı modellerde olabilir daha yüksek falan
anneoluyorum101 Zumzugukodummuzzingillatirim Peki yine de beşik alır mıydınız yoksa direkt Montessori mı alırdınız
anneoluyorum101 Kalbiimde2can sizde yatağı yatak pdasına kurduracaksınız o zaman çok sevindim bi yoldaş bulduğuma ilk başta saçma bi fikir gibi geldi de
Kalbiimde2can anneoluyorum101 evet yatagi yatak odama kurdurucam sonrasindada kendi odasina alicam bu ekonomide hic gerek yok ek masraflara 🤣
anneoluyorum101 Zumzugukodummuzzingillatirim Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz o zaman ben de yarın odama kurdurayım
anneoluyorum101 Kalbiimde2can tecrübeli annesiniz benim daha ilk peki gündüzleri oturma odasında fln mı yatırırsınız yoksa yatak pdasıns götürür müsünüz yada babaya da zor olmaz değil mi genelde bi süre başlarda ayrı yatıyorlar ya çiftler
anneoluyorum101 Kalbiimde2can kesinlikle masraf gibi geldi bana da aynı işlev daha büyüğü birde bebeğin yatmaması olayı var zaten
Kalbiimde2can anneoluyorum101 ben hep yataginda yatirdim canim tabi arada oturma odasina uyutuyordum sirf yatagina alismasin baska yerlerde yerini yadirgamasin diye.. Geceleride esimle hic ayri yatmadik bir müddet sonra alisti bazen esim kalkip mamasini hazirlayip iciriyordu ben pek emzirememistim yada altini degistiriyordu.. sakin ayri yatma bebisle beraber yatin canim
anneoluyorum101 Kalbiimde2can çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için aklım karışıktı sağ salim kucağınıza alın bu bebişinizi de inşallah