Nurkcy crazymommy yok doktorum 18 den önce cinsiyete bakmıyorum demişti :) yanılma payı olduğu için 🙂
PrensinibekleyenAnnee crazymommy benim ikinci çocuğum ilk olsa bukadar merak etmem ama ikinciya acaba farklimi oldu acaba aynımı diye merak ediyorum 😂 öğrenince yazarım ben sana
crazymommy PrensinibekleyenAnnee Allah gönlündekini versin İnşallah canım sağlıkla sıhhatle 😍 bidaha ne zaman gitceksin
Elfelf0 Umutlubirkadin bende 30 da öğrendim kız dedikleri bebeğim erkekmis doğumda ogrenicektim az kkalsin . Başınız sağolsun neden canlı olmadı
Umutlubirkadin Elfelf0 Doğum sırasında oksijenle alakalı anomaliler gelişti sesini bile duyamadim kuzumun
Berillll crazymommy hamile kaldığın yaşını ve eşinin yaşını söyle sana cinsiyetini %95 nedir söyleyeyim 😂😂👍🏻
crazymommy Berillll Yaa çok inanmıyorum bunlara ama hadi söyleyeyim 26 yaş 9 aylıkken hamile kaldım 27’ye girmeme 3 ay vardı 😂 Eşim 30 yaşında
yinehamile crazymommy benim kızda hep yuzdelik konuştular ama erkek bebek de pipisini ve testislerini göstererek yüzde yüz erkek dediler.