crazymommy Catsofmom Benim doktorumda bugün gösterdi ama 3 hafta önce daha yoktu pipi falan 14. Haftada küçük bi hafta değil belki kordondur diyorum 😂
Catsofmom crazymommy 12.haftada öğrendik bizde kuzum. Aha erkek dedi. Sonra eşim pipiyi görmek isteyince 16.da tekrar gidip gördük 🤣🤣
bdenerigokce crazymommy 2 farklı doktor gördü İkiside erkek dedi😂 benim oğluş baya gösteriyor sanırım, ilk doktorum zaten kesin eminim demişti😂
bdenerigokce tubimom görmek istiyordun işte al gördün 😂 biz yine belki değişir dedik ama detaylıda da gösterdi hayır değişmem diye 😂
tubimom bdenerigokce ya bizde hep kız bekledik ikinci bizim erkek diyince şaşırdık millet erkek bekler 😂😂
Aysenurkrk Zeynepdila hadi evrene pozitif enerji yollayalım bence olacak öğrenince bana yaz bende sana yazıcam hahahahha 😂😂
Zeynepdila Aysenurkrk cnm Merhaba! Bugun dr gittim çıkıntı çok küçük kiza bnziyor kız dedi ilerki haftalarda netleşir dedi
Papatya_kokuyo5 crazymommy oğlumda 12 haftalıkken net bir şekilde doktor söyledi erkek diye ama bu hamileliğimde 6. Ayımda zor kız olduğumu öğrendik ne zaman gitsem göstermedi önce kız denıldı sonra erkek en son kızda durduk doğuma kadar degışmezse iyi 😂😂
sena1910 crazymommy 16. Haftada baya bacaklarını açtı ve görülmeyecek gibi değildi. Ben erkek mi dedikten sonra dur belki kordondur dedi doktor ama sonra siz elbiselerini almaya başlayın bu saatten sonra imkansız değişmesi dedi. 🤭
pandasever crazymommy gittiğiniz doktorlar tecrübesiz mis ne yazikki üzüldüm. 12. Haftada söyledi bir değişim bir yanılma olmadı bende