Kirmizibalik1 ne duygulu bir yazi olmus canim, ben de duygulandim baya yazdiklarini okurken , 39+5 im Rabbim hepimizin yardimcisi olsun 🥰🙏

Kirmizibalik1 ay gözlerim doldu okurken, Allahım sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin 🌹

Kirmizibalik1 hem güldürüp hem duygulandırdnz 🥺 okuduğum en güzel doğum hikayesiydi sağlıkla güzel günlere büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah 🙏🏻 ailenizden yana çok şanslıymışsnz

Kirmizibalik1 ya sen ne kadar tatlis ne kadar ponçik bir kizzsin okurken seninle beraber eğlenerek korkarak gözlerim dolarak okudum, deneyimin için teşekkürler 27+1 im bende senin gibi spinal olmak istiyorum tecrübelerin için çok teşekkür ederim 🌸🌸🩷 Allah evladını sağlık sihhatle buyutmeyi nasip etsin 😘

Ebraz

Mikemmelbiranne 32haftalik hamileyim ağlayarak okumam normal mi🥹allahim inşallah darisi bizim başimiza sizin adiniza cok sevindim inşallah saglikla huzurla buyutun 😍🙏🙏🙏🧿🧿🧿

Kirmizibalik1 Bende 32 haftalık sezaryen oldum 7 gün olduu ağrılarım yeni başlıyor hastaneden cuuma günü çıktım. Boynum ve arka baldırlardan aşağı ağrı giriyor ağlatıyor resmen . Bende neden böyleeee olduuu

Kirmizibalik1 hayrlı olsun. Sağlıkla büyütün evladinizi. Annenizin Şerbet yaptgini söylediniz sütünüz artmış bana da tarif verir misiniz sütüm az oluyor da benim umarım faydası olur

Kirmizibalik1 ayyy öyle bir okudum kız çok duygulandım iki haftay benimde doğum var 3 ncü cok heycanliyim senin sayende de beni korku sardı şuan 🥺😂

Çok geçmiş olsun canım rabbim analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah. Bende 35 haftayim. 3 hafta sonra inşallah sezaryen 3. Cu. Diğerlerine göre daha bi korku var içimde. İki dogumumda supriz gibi oldu ondan heralde . Bunda herşeyi düşünüp planladık ama korku tavan 😂 serbet tarifini bende isterim bu arada

Nazee
    @Sue-Momss2
    @nuzunismail
    Kizlarr servet dedigim lohusa serbeti, kirmizi hani aktarlarda satiliyor. Onu yaptik , ona ek olarak ne varsa cilek vardi mesela çilekle kayisiyla uzumle komposto yaptik.
    Ama yarim litreden asagi icmedim bir ictigimde. Oyle az degil yani baya icceksiniz. Ve ilik mutlaka soguk asla degil.
    Benim ilk gun hic sutum yoktu , ikinci gun ucuncu gun bunlari ice ice masallah diyim ates ediyor tavana falan fiskiriyor qjrjwbfb
    Helva tuketin , acili gazli soguk seyler yemeyin , bunlar disinda ben rezene cayi iciyorum ama serbet dedigim gibi fazla fazla baya fazla icin bakin artisini gorceksiniz

Hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütsün acısını hiç görmeyin inşallah 💜 benimde sütüm çok gelmiyordu, anneniz hangi şerbetleri yapmıştı rica etsem yazar mısınız 🩷

Ebruyalcin1 pardon 31 hafta . Evet gebelik zehirlenmesinden hemen sezaryene aldılar

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Çok güzel bi doğum hikayesi olmuş çok duygulandım tebrik ederim 😢 🥺🥺