Anneoluyorumbb Kızlar merhaba şuan devlet özel iki hastanede takipliyim 16.haftaya giricem kan ilacı hariç henüz birşey kullanmıyorum iki doktorda farklı vitamin balım yağı verdi sizler neler kullanıyorsunuz fikir alabilir miyim bende ona göre alsam ilk gebeliğimde decavit içmiştim henüz hiç kiloda almadım 😔
Hizligonzales Anneoluyorumbb 26.haftamdayim sadece regenesis max kullaniyorum oglumda 20 den itibaren d vitamine decavit falan kullanmistim ama doktorum bunda en son kontrolumde daha vermicem bidaha ki gelisinde degerlerine bakar ona gore veririz regenesiste hemen hemen hepsi var zaten dedi bakalim 2gun sonra kontrolum var verirmi vermezmi bilmiyorum.
Anneoluyorumbb Hizligonzales teşekkür ederim şimdi baktımda banada kullandığınızı yazmış ocean mummuy ile ikisinin arasında kaldım
Sevgi1985 Hizligonzales reneges Max nasıl tutuyorsun 😞 ben tutamadım bogazımda kaldı de cavit verdi Dr kırıp içiyorum
Hizligonzales Sevgi1985 valla alıştım ilk gebeligimdede kullanmistim hamilelik boyunca hatta dogumdan sonrada 2ay kullandim normalde bende hap icemem ama buna alıştım