Dogana Bebeğimi normal vajinal doğum ile doğurdum 5 gün rutin kontrol sırasında doğumda köprücük kemiğinde çatlak olduğunu söyledi çocuk dr o sırada sarılık değerleri de yüksek çıktı ve yatış verdi doktor o sırada ortopedi doktoru gördü iyileşme başlamış yakasına sabitleyin dedi kolunda bir sıkıntı yok gibi oynatıyor parmakları ve bir sıkması ve kavramasıda iyi benim sorum bunu yaşayan oldu mu yada çevresinde duyan? nasıl bir yol izlemeliyim ? O kadar kafama takıyorum ki zaten 10 günden sonra yalnız kaldım bebeğimile babası işe başladı annem çekti evine gitti lohusa halimle ve kafası ile yapayalnızım bir çare buraya yazmak aklıma geldi.lütfen canım annelerim bir yol gösterin bana 🥺
tomurcukannesi Dogana benim oğlumunda köprücük kemiği kırıkmış. İlk kontrolde farketmediler, ertesi gün yaşlı bi hemşire vardı o farketmiş. Kolunu yakasına sabitlemiştik. Kucağa alırken, tutarken falan dikkat edin 1 haftaya kaynar demişti. 1 hafta sonra geçmişti.
Yenibirannee Dogana çok geçmiş olsun. Tek olmanız bir bakima daha iyi kendi duzeninize alışmış olursunuz 🌸 tecrübeli anneler yardımcı olurlar. Kaldirirken kolunu oynatmamaya çalışın
Minnakkurabiyeveannesi27 Dogana Korkma kuzum benim kuzenimin bebegininki de aynı şekilde doğum esnasında çatladı yakasına sabitlediler üstünü değişirken altını değiştirken annesi dikkat etti emzirme dışında kucağa verilmedi çok şükür şimdi maşallahı var 6 yaşında gayette sağlıklı
Dogana tomurcukannesi çengelli iğne ile sabitleyin dediler bir hafta kadar yaptım ben de işe yaramış mıdır bilmiyorum
Dogana tomurcukannesi yok ağlaması yok kaç kere dokundum baktım.bizim çatlağımız sağ omuzda hafif bir çıkıntı var çatlakta çıkıntı oluşmaz diye düşünüyorum evham mı yapıyorum
Dogana Mti2209 amin teşekkürler ☺️ dün tekrardan başka bir görüş almak için 2 doktora gittik biri çocuk doktoru diğeri ortapedi çok şükür iyileşme başlamış 1 ay sonra kontrole gideceğiz