YCSE Tek beklerken, ikiz haberini aldık☺️6+4 teyim, mide bulantısı, korku ve endişeleri üstümden atamıyorum. Böyle hisseden var mı acaba 😱
filizgol Bir hafta boyunca ultrason kağıdını yanımda taşıdım uyudum uyandım baktım acaba rüya mı gerçek mi diye 😂😂
Hsrt80 2 kizim 1 oglum var hamile oldugumu ogrendim 4 cocuk dedik cok sevindik tabiki 12 haftama kadar tek gebelik gözüktü 12 haftamda dr gidince ikiz demesi tek yumurta dedi biz sok 5 cocuklu bir anne olucam ikiz kizlarim gelicek nasipse 17 haftalik olduk
YCSE Hsrt80 Ne güzel bir deneyim, ailenin büyümesi bir yandan çok güzel bir duygu, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin☺️
Kediannesi1 Endişeler geçecek bulantılardan ümidi kesin ikizlerde çok oluyor ama dünyanın en güzel hissi olduğunu anlayacaksınız zaman geçtikçe ben çok korkuyordum bir kanama yaşadım birinin kalp atışlarında sorun yaşadık öldüm öldüm dirildim ikisinden birini bile kaybetmeyi göze alamadım meğersem alışmışım düşüncesine şimdi iyiyiz ikizlerimle 14 haftalık çok şükür Allah size de sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin 😍
YCSE Kediannesi1 Amin, size de nasip etsin 🙏 Biz de yeni duyduk kalp atışını, umarım herkes sıkıntısız, keyifle geçirir bu özel zamanları.