Roses44 Arkadaşlar gebeligimin 32.haftasindayim d dimer 4000 ve fibrinojen 740 çıktı 0,6 lik oksapar kullanmama rağmen böyle bir şey yaşayan varmı korkuyorum açıkçası.
tgba-17 Roses44 bende aynı durumu yaşıyorsak doğuma girdim Son zmana kadar oksapar kullandım yüksele 0.9 kullandım düştü 0.6 doğum yaptım 54000 küsurdü yine kullandım şu an yine gebeyim kandan yine takip ediliyor
runkli0606 Bende bekleyim burda. Fibrinojen benimde yüksek çıktı ilk defa bakıldı sonuçları daha göstermedim 34 haftadayım doğuma bu kadar yakınken nasıl çözüm olacak bilmiyorum çarpıntımda oluyor bu ara🤦♀️
Roses44 runkli0606 Benimde canım çarpıntı oluyor nefessiz kalıyorum hastanede yattım 1 hafta ama evde hiç olmuyor çok kötüyüm
Roses44 runkli0606 galiba canım pek duymamıştım bende yaşamayan kadar ki ben kan sulandırıcı ve coraspin kullanmama rağmen aşırı yüksek çıkıyor korkuyorum açıkçası kalbe baktılar akciğere baktılar bacak dopler baktılar birşey yok ama pıhtılaşma nerde oyleyse uyku uyuyamıyorum canım çok moralim bozuk 😭😭
runkli0606 Roses44 ben kan sulandırıcı hiçkullanmadım ama yaş ileri ve maalesef sigara kullanıyorum troidlerde çalışmıyor testine ilk defa yaptılar bana bende korkuyorum Allah yardımcımız olsun randevum haftaya salı sonuçları o zmn gösterebilcem
Roses44 tgba-17 Su saat olmuş ve ben uyuyamıyorum nefes alma probleminden yukseltmediler dozu nasıl olacak bilmiyorum
runkli0606 tgba-17 bende özellikle geceleri çok oluyor nefes darlığı 4 e kadar uyku uyuyamıyorum 7 yada 8 gibi geri uyanıyorum mahvetti uykusuzlukta
1melekannesi3858 Roses44 inşallah inşallah kız benide sari akıntı rahatsız ediyo dün bende acildeydim.bisey yok dediler ama korkuyorum yinede
1melekannesi3858 Roses44 aman ne biliyim yaw sinir oldum erken doğum korkumuz ne zman gidecekse vallahi Allah yardımcımız olsun
Roses44 1melekannesi3858 birşey kalmadı canım şunun surasında bir 4 hafta daha geçse yeter bence Allah’ın izniyle 🤲🏻