Nurays95 delidolubiranneadayi gercekten beklemek cok zor. Yıllarca bekledım sımdı şu kanı vermek ıcın dakıkaları sayıyorum resmen. Doktorların herseyı bu kadar pat dıye soylemesıne de sınır oldum. Zaten bız hep baska ıhtımallerı dusunuyoruz nolur sen guzel olanı dusundursen
gulnurkrms Nurays95 bende aşılama yaptıracağım ay bekliyorum adet olmayı gelmiyor adet tam 18 gün geçti imkansız dedim yaptım test cikti tabi benim içinde çok büyük mucizeydi
Nurays95 gulnurkrms yaa cok sevindim sızın adınıza. Gercekten allah ısterse ımkansız dıye bısey yok. Saglıkla kavusun sizde☺️
Nurays95 gulnurkrms cok sevindim sızın adınıza. Gercekten mucize allah saglıkla kavusmayı nasıp etsin 🥰
Nurays95 Umutlubirkadin amın ınsallah hıc umudunuzu kaybetmeyin gercekten bana bunu soyledıklerınde uzuluyordum ama allahın hıkmetınden sual olunmaz allah ol der ve olur🌸
Beklenenim11 Hayırlı olsun canım bende 4. Tüp bebege başlamak için ilaçları almaya gittiğimde ucuzundan bide test aldım transferden sonra yaparım diye merakımdan o gün yaptım pozitif çıktı şuan 8+4 olduk 🤣❤️
Nurays95 Beklenenim11 maşallah ne güzel suprız olmus sızede saglıkla kucagına alırsın inşallah ☺️ 🌼 ben erken ögrendım endişe etmeden duramıyorum ınsallah bende o gunlerı gorurum
Nurays95 Hsrt80 tesekkur ederım amın ınsallah. Allah ısteyen herkese nasip etsin. Saglıkla ılerlesın ☺️
Masal-10 Nurays95 Bayada belli testte canım ya büyük ihtimalle hamilesin Allah yolunda götürsün herşeyi inşallah 🙏 Benim öğrendiğimde ilk beta 50 çıkmıştı sonra yükseldi 2 kat
Nurays95 Masal-10 amın tesekkur ederım canım. Insallah guzel artar doktor bıraz endişelendirdi kendince haklı tabi ama ıste bızler hıc olumsuzu duymak istemediğimiz ıcın yarını zor bekliyorum ınsallah guzelce saglıkla ılerler hersey. Benım ıcın ımkansız gibi bıseydı kendılıgınden gebe kalmak
minikmucizeemaak Nurays95 Çok şükür, Regliden 6 güm önce 12.58 ile öğrendim gebeliğimi şimdi 17+1 iz 💙
Nurays95 minikmucizeemaak maşallah ya ne güzel saglıkla kucagına alırsın inşallah. Ilk betadan sonra 2 gunde 1 mı takıp ettınız.
minikmucizeemaak Nurays95 Aminnn hepimiz inşAllah🤲🏻 Evet 1-3-5-7 olarak beta takibi yaptım, 11 inde kese gördüm