bsraa16 26 haftalık olduk. Bugün kontrol vardı doktor boyunun bira geride oldugunu minyon oldugunu söyledi 3 hafta sonra tekrar çağırdı kilo ve boya bakmak için bu zamana kadar uyumluydu haftasıyla ama bu sefer böyle sonuçlar çıktı bir bakar mısınız
Tugcecan26 bsraa16 doktorunuz ne diyorsa ona güvenin derim. 30+3 teyim 1 ay önce doktorum boyunun 5 gün geriden geldiğini kilosunun 1 hafta önden gittiğini söylemişti son kontrolümde boyu da kilosu da haftasıyla uyumlu dedi bebek zamanla tamamlayabiliyor. Tamamlamasa da minyon bebiş daha tatlı olur dimi ama ☺️
Sevdeninsaresi bsraa16 benımde aynıydı 21 haftamda boy kilo farklı günlerin belirtileriydi.ama bu çok normal 2 hafta gibi farklar biraz tedirdgin edici sizde 2 gün hiç kafasınızınona yormayın taktir edersiniz ki bebekler bisuyun içinde ve olabilicek en doğru sonuçlar bile haftadan haftaya ve pozisyonda bile değişebilir kontrol altında kaldığınız sürece kendinzi strese sokmayın
incialpr bsraa16 kağan kocatepeyi dinledim ben çok rahatladım 2 hafta ileri geri olmasından korkmayın her bebek aynı değildir dedi. Daha sonra yakalama oluyormuş. Bana doktorum kırmızı et tüketmemi ve günde iki bardak süt içmemi önerdi beslenmemize biraz daha dikkat edersek bence bir problem olmayacaktır 🙏
bsraa16 Tugcecan26 ahh bende minyonum 155 boy 😅 bana benzesin hiç istemedim babası mavi gözlü sarışın çünkü ama genleri benden alacak sanırım 🙈