Sevvalllll42 Kızlar çektiğiniz zikirler varsa dualar varsa banada söyleyin lütfen çocuğumun sağlığı için hastanede yatıyorum çok hastayım
Esoo06 Sevvalllll42 ya mubdi 99 Ya müsavvir 100 Ya kaviyy 121 41 fatiha 41 ayetel kursi nazar ayetleri Neden yatiyorsunuz
monarosamommy Sevvalllll42 ben seni simdik hatırladım dün namaz için post açan arkadaşsın sen hatta riskin mi var demiştim yok demiştin şimdi neden risk olustu canım ..Rabbim sağlık sıhhat versin vaktinde gelsin inşallah
monarosamommy Allhım sifa versin inşallah canım dualarım seninle 🤲🏻 Ayetel kursi oku ve El-mübdi celle celalühü çekebilirsin🌸
Rabissssscee Sevvalllll42 rabbim sağlıkla sıhhatle vakti zamanında kucağınızı almayı nasip etsin inşallah. Neyden kaynaklı erken doğum riskiniz?
Esoo06 Sevvalllll42 kendini suçlama olacağı varmış bende 3 hafta önce durduk yere kanamam oldu 22 ydi benimde çok şükür toparlıyorum dua et
Sevvalllll42 monarosamommy evet Ogün yoktu bişeyim dün gece bi anda su gibi kan boşaldı erken doğum riskşm var açılmam vardı sancım vardı şuan daha iyiyim