Roseyaman Benimde 9 Nisa’n görünüyor doğumum.20+1 kızım olacak inş.yalnız arkadaşlar bugün detaylı ultrason çekildi suyumda azalma varmış ne yapmam lazım çok korkuyorum
Hilalalara Sumeyyegyretli iyi yapmışsın kuzum benim ben soğuk havalardan dışarı çıkmaya erindiğim için almadım yoksa bende almıştım çoktan
Gzeo6 Bizde nisanizz zaman oyleee yavas geciyorrkii. Hemeen bi gelsede artikk sevsem kizimi diye 1000000 gozle bekliyorum🙈
Tugba1085 Ays7140 büyüdükçe gerilip kaşınıyor bu normal, yağ veya krem ile nemli tut kaşıntı kalmaz...
EsenBursa Bizde 19+2 yiz 30 nisan gozukuyor dogum ama bn sanki 20 lerde dogurcam gibime geliyor ❤️😅 bizimde cinsiyetimiz kiz :)
Gonca0881 Hilalalara nisan ayı bence çocuk doğurmak için çok güzel bi ay ben işk oğlumu nisanda doğurdum denizede sokabildim rahat rahat da gezdim kışın zaten toparlanmış oluyolar çok rahatım rahatlıktan Allah bana ikinciyi verdi 😂
Hilalalara Gonca0881 ahahahaaa 😂😂 Rabbim evlatlarını sana bağışlasın canım ❤️ O rahatlığın darısı benim başıma 😀