Neslihankrhmt Kızlar sabah duş alsam akşama koku oluyor akıntı kaşıntı yok ama geçmiyor 2 haftadir böyle havalar ısındı ondan mı bilmiyorum 22 haftalık hamileyim şimdi ama bebeğime birşey mi oldu diye korkuyorum 🥺
Sevval0308 Neslihankrhmt canım kötü kokuyla bebeğinin bir ilişkisi olduğunu sanmıyorum.mantar felan olmussundur zaten kendin de diyorsun havalar da aşırı sıcak duştan sonra hepimizde aynı sorun oluyor kokuyoruz zaten vajinanın kendi kokusu da terle karışınca kötü birşey çıkıyor ortaya maalesef
Ozlmcgrci Neslihankrhmt gebelikte kokular normal zaten hormonlar nedenıyle ter ve vajina kokusu ağır oluyor zaten benekle ilgisi yok vajına da kararma bile oluyor . Kokuya yeşil sarı renkte akıntı eşlik ediyorsa o mantar enfeksıyon belirtisi diğer gibi korkulacak bi durum yok yanı canım bebege bişey olsa bile kanama şeklinde gösterir kendını kokuyla alakası yok kaç kat derinin altında bebek
Neslihankrhmt Sevval0308 ne bileyim çevremde o kadar saçma şeyler duydum ki neymiş bebeğe birşey olursa koku olurmuş içerde çürürmüş ondan koku olurmuş vsvs 🥺🥺
Sevval0308 Neslihankrhmt ay tövbe yarabbim hiç öyle bsy duymadım ki zaten vücut onu atar bnce öyle bir durum olsa Allah esirgesin tabi