Fndk33 Aslında korunmadımda . 32.33. 34. 35. günler yaptıgım test bunlar . Acaba eski hamilelik hormonumu devam ediyordur hala .
arirangg Fndk33 Eski hormonun devam etse de etmese de fark etmez. Çünkü ovulasyon testinde İkinci çizgi her halükarda çıkar zaten
guzellik123 Fndk33 bnde kürtajdan 28 gün sonra lekelenme oldu adet oldum sandım ama sonra gelmedi yumurtlama testi yapmıştım pozitif çıktı ama baya koyuydu . 2 gün sonra adet oldum. 2 gün sonrada beta testi yaptım 28 çıktı . Yani betadan dolayı olabilir . Ama siz yinede değerlendirebilirsiniz tabi . Bir de beta testi vermenizi öneririm yine . Aklınızda kalmamış olur
Genc_anne_adayi Kürtajdan sonra hamilelik değerleri hemen düşüyor bende kürtaj oldum. Ama sizinkisi ovulasyon testiyse ovulasyon testi yumurtlama zamanını gösterir bebek olup olmadığını değil. Ama yok erken gebelik testi ise ve çift cizgiyse yeniden hamilesinizdir
Genc_anne_adayi Fndk33 ikinci çizgi olması demek ovulasyon testlerinde, yumurtlama günündesin demek yani yumurtaliklar hamilelik için hazır değerlendirip gebe kalabilirsiniz inşallah
arirangg Fndk33 Yok yumurtlama değil bu. T çizgisinin de diğeri gibi koyu olması lazım. Allah sağlıklı şekilde febelik nasip etsin
e_blue_sky_a Fndk33 bence 1kez adet olmadan bebek düşünme canım. Ben 40.gunde adet olmuştum. İnan insan kurtajdan sonra adet olunca çok rahatlıyor. Doktorlar da bunu öneriyor.
Genc_anne_adayi Fndk33 eğer bu gün yaptıysanız mutlaka değerlendirin ilişkiye girin 2 gün arayla. Zaten hamilelik olursa 20 25 güne belli olur. Rabbım kalbinize göre versin inşallah 🌸