Ayselina6 Hanımlar ilişki sonrası kanama yaşayanlar oldu mu? Bir sorun yaşadınız mi ardından🥺 11+4 teyiz
Mavisim3457 Ayselina6 Ben kasık ağrısı yaşamıştım. Kanama yoktu. Ağrıda yattım geçti çok şükür. Kanama boyutu ne kadar fazlaysa doktora görünmekte fayda var 🌸 ☺️ İlişki esnasında kendinizi kasmayın. Rahat bırakın. Siz kasıldıkça bebek de kasılır.
Serpilinumudu Ayselina6 canım doktora git direk kanama geçmesi önemli değil bi sorun yoksa da tedbir al
defnezumram Ayselina6 düşük yaptım ben ilişki sonrası kanama ve karın ağrısı şikayetiyle görünmende fayda var
Ayselina6 Mavisim3457 Herkeste farklı oluyor demek ki. Şiddetli kanamam olmadı çok şükür. Kanamam da azaldı bende yattım dinlendim biraz çok teşekkür ediyorum☺️🌺
Ayselina6 Serpilinumudu Evet canım gittim bugün çok şükür sağlıklıymış herşey yolunda dedi doktor☺️☺️🌺🌺 lekeler kanamalar olabiliyormuş hamilelikte
Serpilinumudu Ayselina6 çok sevindim senin adına benim ilişki sonrası lekelenme olmuştu normaldir diye gitmemiştim bebeğimin kalbi durmuştu korkma diye söylemedim ama şu an iyi olduğunu duyunca söyledim dikkat et sende
Ayselina6 Serpilinumudu Ayy canım bende bir endişelendim korktum bugün hemen göründüm doktora şükür iyi olduğunu duyunca rahatladım. Demek çok dikkat etmek gerekiyor🥺geçmiş olsun canım…
Dogaclk Ayselina6 benim hafif lekeleme olmustu yine sizinle ayni haftalarda. Doktor bir hafta iliski yok tekrarlarsa yine 2 hafta yok demisti. 2. Trimesterda bir daha kanamam olmadi.
Ayselina6 Dogaclk Çok şükür canım🌺yani ilk çocuğumda hiç yaşamamıştım böyle bir durum anlayamıyorum da niye böyle olduğunu :( tek sağlıklı olsunlar da önemli olan evlatlarımız❤️
anonimm1907 Ayselina6 o dönemlerde bende de oldu doktor bebeğe baktı sıkıntı göremedi 10 gün ilişkiyi yasakladı
Ayselina6 anonimm1907 Yani evet bu ilişki sırasında afedersiniz orgazm olunca rahim kaslarında değişiklik oluyormuş yumuşama gibi vs sanıyorum bundan sebep tehlikeli oluyor bu haftalarda
-obiranne- Ayselina6 ilk hamileliğimde yaşadım .doktora gittim düşük riski oluşmuştu iğne vuruldum bir hafta