Bhr075 Bsrakyc59 evet bayağı asagdalar ozaman, tuvaletimde çok sık geliyor gidincede 2 damla bisey çıkıyor. Farkında olmadan da demekki saliyorum🙈😱
Bsrakyc59 Bhr075 😅😅 evet ya sanki şarıl şarıl olacakmış gibi gidiyosun wcye bide bakıyosun 2 damla 🤣🤣
Brvntncy Bhr075 idrar olduguna eminmisn canm benmde 1 hafta boynca sızıntım vardı idrar sanıyodm kontrole gttiğim gün doktor yatışmı yaptı benmde ne sancm ne kanamam hçbşeym yoktu dkkat etmrlisn
Bhr075 Brvntncy Genelikle evde değilde dışarı çıktığım zaman oluyor taytim vs ıslanıyor azda koku oluyor ordan anlıyorum cnm, evde hiç böyle bir problemim yok
Furutti 33 hafta bitti benimde 😥 aynı sorundan biktim eşim dalga geçiyor hatta artık diyorum bir yere oturmaya gittiğimizde bak altima kaçırdığım an kaçıp gidiyoruz diye 😂 çünkü hiç farkedilmiyor kendi kendine sızıyor. Geçen sabah kalktıgımda gece baya ıslanmış bende suyum geldi sandım uyku sersemi ama meğersem ucuşlardaymışım 🙇♀️
Braalayan Bhr075 canım sık sık kegel egzersizi yapmanı tavsiye ederim idrar yolu kasların güçsüz olduğu için kaçırıyorsundur
Bjk19031903 Bhr075 bende geceleri cie kalkmaktan biktim usandim ve dha 12. Haftamdayim yakinda ztn altima kaciririm cnku hep uykularimdan zorla uyaniorum yda bez baglarim yani o derece
Bhr075 Bjk19031903 İlk zamanlarda oluyor, bir kaç haftaya geçiyor ve sona doğru dahada kötü oluyor sen su an iyisin daha🤣 hele ters donup kafasını bastırdığı an daha zor oluyor. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin insaallah🙏🏽🙏🏽
Suzitosuzi Asilinannesi al benden de o kadar ya bi ayağım tuvalette hapşırınca öksürünce gittiiii gitti gitti diye adile naşit sesi fonda yankılanıyor 😁😂
Suzitosuzi Asilinannesi YouTube tan PlayList yapalım baya dinlenir 😁😁 ilk şarkı İzel’den bir sen bir ben bir de bebek 😛😂😂 hikaye burada başlar