Veybil Masya çok erken gitmene gerek yok çünkü kese gözüküyor Bi tek bebek gözükmüyor 7 haftaya kadar bekle bence bende öyle yapıym
Mavisim3457 Masya Erken gebelik testiydi benimki. Sanırım adetim 3 gün vardı yaptım pozitif çıktı. 15 gün falan sonra gittim doktora. 6.haftalıktım yani gittiğimde. Henüz kalp atışı yok 9 haftada gel demişti.
Mavisim3457 Masya Gitmişken kalbini de dinleyim derseniz 9 haftada gitmeniz daha ii olur. Sağlık ocağı bana 9 haftadan sonra kalp atışı belli olur demişti. Dediği gibide oldu.
Mavisim3457 Masya Gebelik Haftası: Gebeliğin 6. haftasındasınız. 5 hafta 1 günlük hamilesiniz (36. gün) Nette baktım böyle yazıyor. Tabi ultrason daha belli olur geç döllenme vs bazı durumlar bu hesaplamada oynama yapabiliyor.
Veybil Masya benimde 16 Mayıs dün gittim doktor 5+5 drdi bazen geç döllenme oluyor anca ultrasyonda net belli olur kaç haftalık olduğu
Yeliz34 Mavisim3457 9 hafta geç değilmi kalp atışı için 7 haftalık Ken genelde duyuyorlar diye biliyorum ama şuan bende 5+3üm 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum kalp atışları için
minikmucizeemaak Masya Ben doktorla wp üzerinden beta takibi yapıp gittim regli 7 Nişandı 11 Nisan da doktora gittim
Merve1616 Masya 20 gün sonra gitmistim Aile hekimi gidersen bebek görünmez kalp atışlarını duyarsin gittiğinde demişti Kadın doğuma gittiğimde 7 haftaliktim
Mavisim3457 Yeliz34 6 haftalıkkrn kese var kalp atışı yok 9 haftada gel demişti. Sağlık ocağıda 9 haftada belli olur deyince öyle gittim kalp atışı var demişti. Herkes için farklı olabilir. Tabi nasıl uygun görürseniz
Sevval0308 Masya regliden bir gün sonra test yaptım çift çizgi ama silikti cumartesi günüydü özel hastaneye gidip kan verdim 118 çıktı aynı hafta cuma gittim 5+4 gunluktu keseyi gördük elhamdülillah 😍
Ebus2045 Masya regl 2 gün geçti test yaptım pozitif çıktı ertesigun sağlık ocağına gittim kan verdim. Ertesigun ordada hamile olduğum ogrenilince 1 hafta sonra doktora gitmiştim.