1kedi1bebe Selamlarrrr biz normalde bebek arabası almayacaktık ama dün civilde indirimde gördüm ve hoşuma gitti kullanan var mı tavsiye eder misiniz gerçi yeni bir modelmiş kararsız kaldık :(
1kedi1bebe yaseminaltintas ben aldım gitti 🥹 hiç Bir yerde yorum göremedim ama aşırı kullanışlı geldi
yaseminaltintas 1kedi1bebe Kanz alacaktim musteri hizmetleri ilgisiz dediler kraft onermisler esime onda da hangi model ne icin anlamadim valla gunlerdir basima agri dikiliyo bebek arabasi bakmaktan dogurdum dogurcam hala almadim
1kedi1bebe yaseminaltintas hem travel hem kabin diye geçiyor aldığım model bence aşırı kullanışlı tek elle açılıp kapanıyor çok rahat. Kraft gerçekten bilinen bir marka güvenilebilir. Park beşiğimi de ordan aldım. Normalde internette 13-16 arasına satılıyordu civilden 9999 a aldık indirim varmış şu an bi bakın vaktiniz varsa 😇
1kedi1bebe yaseminaltintas kenya modelini soruyorsunuz galiba, bana kumaş farkı var sadece dediler ama bilmiyorum araştırdım pek de bi fark göremedim nepal içime daha çok sindi sadece