Kediannesi21 dilarabasciftci 32+4 üz bizde ağustos basında günümüz kesinlesicek 2. Sezeryanım sağlıkla gelsin bebeklerimiz🤲🏻🤲🏻
Serife2323 dilarabasciftci bugün 33 haftalık olduk ve ilk nst mizi yaptırdık çok heyecanlı adım adım sona yaklaşıyoruz🤲🥲 bizden muayene ücreti dışında nst için ücret almadılar.
dilarabasciftci Kediannesi21 benim de 23 ağustos ilk gebelik normal düşünüyorum ama daha net birşey yok ortada doktorum erken bunun için demişti cuma kontrol vardı ilk nts olacaktım ama izindeymiş pazartesiyi bekleyeceğim ☺️😇
dilarabasciftci 35_tecrube nts muayene ücreti içinde mi oluyor biliyormusunuz acaba yoksa extra ücret ödeniyor mu
35_tecrube dilarabasciftci benim doktorum nts cuzzi bir miktar pahalı değil dedi vede gelince bana giriş yaptırman gerek yok dedi
ArzCn 32+5 2100 gram oldukk , cocugun saglık durumu ıyı doğustan tek böbreklı olması dısında. Şimdide erken doğum rıskımz cıktı kanala girmedi kanama acıklık felan yok sadece rahım duvarımda incelme var basına gelen var mı? Cok huzursuzum..
dilarabasciftci ArzCn çok geçmiş olsun canım benim Allahım Sağlıcakla kucağına almayı Nasip Etsin İnşallah 🤍
Melal 32+4 oğlumdan başka hiç birşey düşünemiyorum sürekli bebekle ilgili şeyler izleyip okuyorum sizde öylemisiniz ve sıcaklar çok yormaya başladı kalkıp iki iş yapsam nefes nefese kalıp atıyorum kendimi koltuğa nasıl olcak böyle :(
Meryemikras 32+6 yız bizdende herkese selamlar Allah nasip ederse Ağustos ortası gibi olacak doğumum inşallah ☺️
Nazlpkts Benimde 22 veya 23 Ağustos görünüyor. Ama programa göre 39. Hafta bitmiş oluyo 40. Veya 41 de doğma ihtimalide olabilir. Normal doğum düşünüyorum bı aksilik olmazsa ve kizcem beklerse