MerveSoner45 Kızlar kanı 10 olup serumla takviye alan varmı dün sağlık ocağında aile hekimi düşük dedi doktoruna söyle sana serumla kan ilacı takviye etsinler doğum öncesi dedi varmı böyle başına gelen 35+6 olduk bugün yarın gün alacam doğum için
Mustafaalpereninannesi MerveSoner45 ben doğumdan sonra 2 ünite kan aldım canım bugün gittiğimde soylicem çok fazla halsizim basım çok dönüyor bazen kolumu kaldıracak halim kalmiyor
MerveSoner45 Mustafaalpereninannesi geçen ay 10.1 di bu ayda 10 olmuş ondan dedi doktor takviye versinler diye yarın söyleyim bakalım bi yatıyorum bende halsizim çok hiç böyle olmazdım
Mustafaalpereninannesi MerveSoner45 oğlumda kan iğnesi kullandım doğuma kadar ama nafileydi doğumdan çıktım nefes alamaz mi insan kansızlık tam nefes alamıyorum Dr çok korktu hemen kan falan verdiler bunda daha da kötüyüm çok fazla halsizim yataktan kalkamıyorum baş donmemden elim kolum tutmuyor bazen
MerveSoner45 Mustafaalpereninannesi ay baya zormuş ya kansızlık uykum var benimde sürekli Allah yardımcımız olsun sağ sağlim atlatalım inş bu günleri