dolunayes Vilvilvil sende bize camur atma:) Kimler kimler ne zor bebeler bilmisim :) Ayrica sana erkek demedim ben Oranin erkek bebek kiz diyorum Yani fikrim kiz zorla erkek oldurcaksin bu cocugu bu inatla kalbini bozma kiz saglikla gelsin
dolunayes Vilvilvil :) allah bilir galibi kuzum Seninde kiz bence hadi hayirlisi olsun. Oranlardansa resim daha gercek bana sonucta bebek yani belli ama yaz bana ogrenince
dolunayes Cicimannem %55 kiz %45 erkek Tabi oldugu kadar hesapladim Resim oldugunda 12 hafta ogrenemediysen bana mutlak yaz
Lavitaebellaa dolunayes zahmet olmazsa bir tahmin de ben isteyebilir miyim? Sat:1 mayıs gebe kalma:11-12 mayıs Eş:26/10/1988. Ben:16/05/1989 İlk beta>1000
dolunayes Lavitaebellaa beta boyle cikmaz e nabiz oyle gosteriyor kusuratsiz Beta olmamakla beraber %55 kiz %45 erkek
Lavitaebellaa dolunayes 😊sağlık ocağı sonucu maalesef bu şekilde. Net değil 3 gün kadar adet gecikmesiyle gitmiştim. Teşekkür ederim.
Neslis5757 @dolunayes bu 11 haftalık fotoğrafıydıda canım ondan merak ettim :) teşekkür ederim bakalım bir kaç haftaya belli olur inşallah
Gebes66 dolunayes banada bakar mısın canım Beta :117 Eşimin 19 mart 1997 Benim 24 Aralık 1998 3 nisan
Odininmamisi dolunayes lütfen banadaaaaa İlk betaysa 12.4 Eşimin 22 Eylül 1986 Ben 21 Ekim 1994 17 Eylül