Seyma0323 Merhaba hanımlar, ben sunexpressden uçak bileti buldum uyguna yurtdışına uçacaz.. ben önceden sunexpress ile uçtum ama hiç kendi uygulamasından almadım şimdi ilk defa alicam güvenilirmi?
Yenibirii Seyma0323 evet kendi siteleri güvenilir. Bide skyscnanner diye bi uygulama var ben ordan da bakiyorum farkli sitelerdeki en uygun fiyatlari buluyor. Kredi kartiniz varsa ordan da alabilirsiniz
Tgcccc Seyma0323 hayır ama sonuçta bilet alıyorsun yurtiçi yurtdışı farketmez her türlü bilgilerin giriliyor yani
Aleynacamoglu Seyma0323 Canım hem yurtdışından türkiyeye uctum hemde türkiyeden yurtdışına annem fln hep sun express den aliyoruz bişey olmaz iciniz rahat olsun🥰
Seyma0323 Aleynacamoglu bende çok uçtum ama hiç o siteden almadim. 3000tl fark var yani o yuzden ordan alicam çok sağolunnn şimdi onayliyacam🥰🥰 siz Hangi ülkeye gidiyorsunuz
Seyma0323 Aleynacamoglu bende çok uçtum ama hiç o siteden almadim. 3000tl fark var yani o yuzden ordan alicam çok sağolunnn şimdi onayliyacam🥰🥰 siz Hangi ülkeye gidiyorsunuz
Aleynacamoglu Seyma0323 Avusturya da yaşıyorum canım ben her sene mutlaka izmire fln gelirdim uçakla ama bu sene nasip olmadı bebekden dolayı seneye inşallah 3 kişi olarak geliriz 💙🥰
Seyma0323 Yenibirii en uygunu buydu aldim canim sağol, kredi kartim yoktu arkadasa attim ibandan onun kartinla cektim
Seyma0323 Aleynacamoglu bizde izine gidemedik hamilelikt3n dolayi geçen sene.. şimdide oğlum 7 aylik oldu hepsi geciyot canim🥰 insallah sizde saglikla kucaginiza alirsiniz
Aleynacamoglu Seyma0323 Yaa ne güzel inşallah sağlıklı alırım dediğiniz gibi 🥹🥰 aiz nereye uçmayı düşünüyorsunuz?
Seyma0323 Aleynacamoglu Ben Hollandadan Turkiyeye gelin gittim.. temelli geri dönecez insallah 🥰 birazda oranın ekmeğini yiyelim