Berenefsa Merhabalar ben uzun zamandır bebek düşünüyorum ama bir türlü olmuyor idrar yolu enfeksiyonu var bariz bir şekilde ilişkilerde yanma hissi felan oluyor hamileliğe engel midir sizce idrar yolu enfeksiyonu..?
Runadref Berenefsa idrar yolu enfeksiyonu için nioli yağını öneriyolar iç çamaşırınıza bir iki damla damlatıp kullanın mutlaka etkisini göreceksiniz.
Vildannnnnnnnn Engel değil evet zararlı ama engel değil ılac tedavisi oluyorsun devam ederse bıle benımde vardı hala var sürekli ilac kullanıyorum
Berenefsa En son gittiğim doktorum suda eriyen ilaç vermişti akşam onu içip direk uyudum eger iyi gelirse o ilacı kullanıcam inşallah en kısa sürede kurtulurum enfeksiyondan maffediyor beni iyice 😣
Berenefsa sevaldqn1 İnşallah biran önce gecer 1 aydır bununla uğrasıyorum resmen geçmek bilmedi bir türlü birde fena halde ağrı yapıyor regl ağrısı bunun yanında hiç birşey değilmiş bunu anladım😌
Berenefsa Runadref onu bende duydum ama almaya fırsatım olmadı bir türlü inşallah onu da denicem esra ezmecinin yagı oluyordu dimi
Runadref Berenefsa aktarlar da bulunuyor ben trendyoldan almıştım esra ezmecininki olmasına gerek yok☺️