Elifdddd 6+3 haftalık hamileyim 4 gündür mide bulantım vardı 2 gündür kesildi korkuyorum neden acaba yemeklerdende tiksinirdim mesela oda yok
Falancahanim Elifdddd Merhaba, ara ara kesilir hiç endişe etmeyin veya hep mide bulantısı olacak diye bişey yok. Bende 13 haftayım nadir de olsa oluyor bulantı hiç olmayadabilir.
Papatyahanimm Elifdddd benim nerdeyse hic bulantim olmadi korkma hic demek ki bunyen hamilelige alisiyor
Tuba0404 Doktorunla görüş istersen benimde en çok korktuğun durum bu aynı şeyleri yaşadım doktora gittiğimde bebeğimin kalbi durmuştu ve ardından kürtaj tabi
Falancahanim Tuba0404 Merhaba kaybınıza üzüldüm ama arkadaşı bu şekilde korkutmuş oluyorsunuz, belirtiyle gebeliğin sağlıklı olup olmamasının alakası yok ben 13 haftalığım 2 kez bulantım oldu mide bulantısı ile alakalı bi durum değil ..
Tuba0404 Ben sigara yemek herşeyden tiksinmiştim aşırı kusma ve bulantım vardı bi anda kesildi aşırı yoğurt tüketmeye başlamıştım ve deli gibi sigara istiyordu canım içiyordum
Elifdddd Falancahanim kesinlikle haklısınız zaten o durumdan korktuğum için yazdım 10 temmuzda muanem var keseydi görmüştüm ama bebeği falan daha göremedim 4 gün cok kötü oluğ 2 gün iyiyim sormak istedim çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim♥️❣️
Tuba0404 Falancahanim korkutma amaçlı yorum yapmadım tedbir amaçlı yorum yaptım tabi her hamilelikte durum değişir şuan da 8 haftalık hamileyim diğer 2 hamileliğimde kusmaktan mide bulantısında canım çıkıyordu ama bunda hiç bi bulantı kusma yok hatta hamile olduğumu unuttuğum zamanlar dahi oluyo 😊 diğer hamileliklerime kıyasla 😊