Nezooo Kızlar bugün 9+2 olduk. İlk zamanlarda mide bulantım vardı 6-7 haftalıkken. Ama şuan hiç bulantım yok iştahımda yerinde, göğüs ucu ağrısı ve hassasiyetinden başka belirtim de yok sizlerin nasıl geçiyor ? Ne gibi belirtileriniz var ?
Minikmucizelere Nezooo 9+3 olduk. İstahim yok zorla yiyorum aciktikca öğürüp duruyorum ama kusmuyorum bide uykum geliyo hep halsizlik ztn var yerimden kalkamiyorum yatip duruyorum Bide mide eksimem cok fazla sizdede var mi
ElifKarata Nezooo 9+0 dan selamlar 😍😍😍 gögus hassasiyetin ve aşırı gaz durumum var yapamıyorum resmen sancılar giriyor bunlarin dışında cok şükür baş ağrısı halsizlik üşüme yorgunluk halleri gitti üstümden
Senzinc Nezooo ilk hamileliğimde hiç bir belirtim yoktu cok rahat geçirmiştim başından sonuna kadar 😁 ama simdi 8 haftalık hamileyim bulantı cok oluyor yemek yemek istemiyorm inşallah bndende bian önce geçer bu belirtiler😁
Nezooo Minikmucizelere hayır bende hiçbir belirti yok göğüs ucu ağrısı hariç. Herkesin belirtileri farklı olabiliyor. Midenizi aç bırakmamaya çalışın sabah kahvaltıyı geciktirmeyin. Benim ilk zamanlarda hafif bulantım oluyordu çubuk kraker çok iyi geliyor deneyin faydalı olabilir
Caizint 9+2 ikiz gebeyim. Hiç bulantım yok hassasiyetim yok.Yedikçe yiyorum hamilelik ayağına.acaba benimde mi biraz midem bulansa da yiyemesem diyorum.yoksa bu gidişle çok kilo alacağım :)
Nezooo Caizint evet ya bende diyorum neden bulanmıyor acaba belki de rahat bir hamilelik geçireceğiz 🌸
Minikmucizelere Nezooo midem almiyo yiyemiyorum yiyemedikce acikiyorum dahada öğürüyorum bide mide eksimesi agzimi cok kotu ediyo istahimi o kapatiyo sanirim
rainss 9+4’üm göğüs ağrısı ve sivilcelerim dışında çok nadir mide bulantısı yaşıyorum daha hiç kusmadım. geceleri uykum kaçıyor rahatça uyuyamıyorum bu normal mi 😅
Nezooo rainss benimde aksine yüzüm aşırı güzelleşti çok sivilcem vardı hepsi geçti herkes yüzüme bakınca anladı hamile misin diye 😂 ne alaka bilemiyorum
KahveliBirAnne Nezooo erkek anneyi guzelesstirir kız cirkinlestirir der oğlumda yüzüm çok güzeldi bunda.ise resmen sivilce içinde ergen gibi kusmalar bulantılar en üst safhada şuan hala bula iyit bir önce geçsin diye dua ediyorum
gulayse_38 9+2 baş ağrısı bulantı bel ağrısı halsizlik rahim kasılmaları ne varsa yaşıyorum maşallah 😀
Sevgigarhan0105 9+1 mide bulantısı ve vücutta yüzde sivilcelenme dışında belirti yok sık idrara çıkmıyorum normalmi