Hanifekucuk Bak 3 sene önce kordon dolanmasi yüzünden sezeryana karar verdim ve 38+5 günlükken yani 27 agustos 2016 cmrtesi sabah 7 ye dktr gun vermişti 26 agustos sabahi 9 da kalktim esimi göndermek icin ise tam kapidayiz sıcacık bisey akti benden esimi gonderip lavaboya girdim bi baktim acik kirmizi kahve karisimi nisanım gelmis resminu anneme attim hatta emin olmak icin oda evet nisan dedi dktiru aradim sanci su hic bisi yok gelme bekle su sancin olmadan dedi nasilsa son günümdü normal günlük hayatima devam ettim ne agri ne kasilma ne sanci ne su ne de kanama devam etmedi aksam 11 de yattim ertesi gun sezeryanim var gece 2 bucukta bi kalktim sancidan asla uyumadim bide kanama cogalmis sancidan uyumadim diyorum korkma heyecan var sabah dogum var diye sabah 6.45 e kadar sancimi cektim nasilsa sezeryana gircem diye doktora gittim yatis yapildi alttan bi muayene biz şok 8 cm açılmış dktr bile tebrik etti nasi dayandin diye ama dayanilmaz aci degildi valla sonra bi daha muayene etti suyum patladi doguma aldilar falan filan inan herkeste farklı 42 ye kadar hic bi belirti olmayanda var 36 da bile sadece sanci ya da kanamayla yani nisanla doguma girende var 😊Korkma allah yardim ediyor😊