E-mloz06072 Bugün tam 39 haftalığım pazartesi günü doğum yapıcam korku heyecan duygularım çok karışık sizler nasılsınız
Sevval0308 E-mloz06072 sizin yine sezeryan sanırım günü saati belli ben normal doğum bekliyorum sıfır belirti 39+2 :) kafalar çok karışık. Allah sağ salim kucağımıza almayi nasip etsin
Yasminella- E-mloz06072 bende 39+1 :) eğer pazartesiye kadar doğmazsa pazartesi yatışım var tuhaf duygular içindeyim
MerveSoner45 E-mloz06072 korkudan ziyade bi an önce alsalar da kurtulsam diyorum çok zorladı beni 36 haftalığız kaç aydır ne uyku kaldı ne bi düzen şeker var kaşıntı var kaburga ağrısı bel ağrısı sabaha kadar uyumuyorum yarın gün alacam bende sezeryana
E-mloz06072 Sevval0308 ben en son 38 hastalıkken gitmiştim 3590 demişlerdi yarın tekrar gidicem bakalım ne olmuş
Sevval0308 Aynalgl birde son anda özelden şehir rehberi hastanesine gecmek durumunda kaldım iki katı zor 🙃
Sevval0308 Aynalgl yüzde 50 net zam yapıldı. Extralar hariç. Ee normal dogurmayi istiyorum şehir hastanemiz çok temiz tek oda vip gibi bende o kadar parayı sokağa atmak gibi gördüğüm için
Sevval0308 E-mloz06072 Allah’ım esirgesin evlatlarimizi sizinkine de maasallah sağlıklı olsunlar da. Cinsiyeti nedir
Sevval0308 Aynalgl bulunduğum şehirde öyle bir imkan yoktu yani benim gittigim hastanede maalesef yoksa ilk hamileligimi öğrendiğimde 7000 di