kubraaksoy Bende ishal, bebeğin çok sert hareketleri, kasik ağrısı var şu an. Dün bunlara ek olarak adet ağrısı sırt ağrısı da vardı. Bunlar bebeğin kanala girdiğinin belirtileri mi doğum falan değildir inşallah🥲
DnzTnr kubraaksoy bende aynı durumdayim. Uzun süre oturunca yada uzanıp kalkınca kasıklarım çok acıyor. Arada vajinam agriyo iğne batar gibi. İshal 10 gündür geçmedi bugün ilaca başlayacağım ağrı sızı yok o yüzden kendiliğinden geçer diye bekledim ama sıkıldım. Haftamda 35+3. Doktorum 37 gibi doğum bekliyorum dedi bakalım hayırlısı olsun. Ha bide ayaklarım bu zamana kadar hiç şişmedi ama 1 haftadır balon oldular ne yapsam da inmiyor. Oda bebeğin kanala indiginin belirtisiymis. Usg de de bebiş zaten baş geliş görünüyor. Şu iki haftayı da atlatıp 38 i görürüm insallah
kubraaksoy Aynı zamanda hareket ettikçe alt tarafıma da baskı uyguluyor ve karnımın az da olsa düştüğünü hissediyorum
Edaaa1 DnzTnr Söylediklerinizin hepsi bende de var şu an 39+5 im. 34.haftada doğum pozisyonunu almıştı ama kanala inmemişti hala da aynı. Doktorum bunlar kanala indiğinin göstergesi değil diyor.
kubraaksoy DnzTnr haftamız günümüz de aynı benim ayaklar da şiş ayakkabıya zor oluyor artık 😅 Sanırım benim bebek de kanala indi pazartesi kontrolüm var ogrenicez bakalim
kubraaksoy DnzTnr ya sanki benim karnım aşağı inmiş gibime geliyor merak ettim acaba kanala indi mi diye