umaydurununannesi Akduygu 1 hafta varken bunu yaptım cıkmadı 3 gun kala erken gebelık testı yaptım cıktı
irem10 Akduygu adete 8 gün kala imkansız, adete 4 gün kala erken gebelik ile yapmıştım o bile negatifti gecikmesini bekle bence acele etme rahat ol hayırlısı olsun
Yeliz34 Adetin 5 gün kala yaptım çıkmadı boşa aldım adetim 3 gün geçti yaptım yaptım hamileyim bu testler adet öncesi güvenilir değil bence adetin bekle
FKRKS29 Akduygu benimde rüyama girmişti pozitif test diye hemen uyanınca yaptım negatif sonra adete 2 gün kala lekelenme yaşadım hemen kesilince suphelendim 1 gün kala test yaptım silik cizgi ile öğrendim🥰 insAllah hakkınızda hayırlısı olur 😍❤️
64Demet64 Akduygu senin vucutun ile baskasi bir mi 8 gun erken erken gebelik testelri en erken 5 gun once mi ne gosteriyor gosterirse
Akduygu FKRKS29 3 gündür rüyalarımda testim pozitif çıkıyor artık dayanamadım yaptım bende. Umarım benimde öyledir 🌼
FKRKS29 Akduygu insAllah❤️ bide kaset test daha geç çıkarıyor erken gebelik testi daha iyi erken öğrenmek için
pandasever Akduygu ay hayırlısı olsun inşallah hakkın da. Allah gönlüne göre versin. Bunlarda belli olmuyor erken diye
neanladinyurdagul Bişey yok görünüyo ama birazda erken yapmışsınız bazılarında 15 günden önce çıkmıyor sabır inşallah hamile kalırsınız