Semisko Hanifeee bizde 25 günlük yani 3+4 bende hiçbişey yok. Adetim de Salı günü. Yani bir gün var ilk beta hcg kaç çıktı
Semisko Hanifeee be bugün tekrar test yaptım sonuç öğleden sonra çıkacak. Ama 3 gün önceki sonucum 32.3 idi
Semisko Hanifeee 3+3 te nasıl 10 bin oluyor ikiz olabilir mi. Çünkü senin şu an keseyi filan görmüş olman lazım bu değere göre
Seherr Semisko tatlım seni hep görüyodum o yüzden yazmak istedim bende senin gibi hep kimyasal gebelik geçiriyorum inşallah bu ay istediğimize kavuşuruz inşallah hamilesindir sonucu yaz mutlaka aklım sende ❤️
Seherr Semisko ayyyyt çoook sevindim allah uzun ömür sağlık huzur versin sanada bebişede sağ salim kucağına alırsın inşallah darısı başıma çok istiyorum anne olmak ❤️😇
Semisko Seherr yumurtlama testi al ben 6 aydır bebek istiyorum bu ay yumurtlama testiyle denedim ilk defa ve tuttu. Mutlaka test al
Tuba44 Iyı gunler ben bundan 1 hafta önce hastaneye gıttım 5.63 cıktı ıkı gun sonra tekrar gıttım 32.65 cıktı hamılesınız dedıler bugun tam 5 gun gectı hastalıgım kadın doguma gıttım bugun kan tahlılı yapmadılar ultrasyona aldılar bısey demeden doktor 10 gun sonra gel dedı bı sıkıntımı var mi acaba