Catsofmom Busra4008 Çok şükür oğlumdan yana bir sıkıntım hiç yok ama beni bir doğum korkusu sardı aman yarabbi 😔
birannis_ Busra4008 geceleri uyuyamıyorum sırtım ağrıyor 2 oldu kasığımda sancı oluyor hiç rahat değilim artık iyice baskı olmaya başladı son 59 gün kaldı ama bana sanki çok fazlaymış gibi geliyor artık
Tugrann-annesi0404 Busra4008 oğlum beni çok yorduğu için hep geziyorum ve pişik oluyorum. Kalçam be midem ağrıyo ve uykusuzluk halsizlik var
Busra4008 Catsofmom benimde oğluş olacak canım geceleri uyuyamıyorum huzursuz bacak sendromu var ayrı rahatsız ediyor birde ödem ellerim ayaklarım balon gibi oluyor
Catsofmom Busra4008 Allah yardımcın olsun canım. Doktor ödem ve şişlikler için magnezyum verdi mi. İşe yarıyor diyorlar. Ben Sırtım ağrır gibi olunca içiyorum onu geçiriyor hemen herşeye yarıyormuş resmen
Seyrnkpln Catsofmom benimde suan ödem var ama magnezyum kesinlikle fayda etmiyo bel bacak ağrısı için bence o
Ceyda001 Benimde bel ağrılarım geçti ama bacak ağrısı uyutmuyor sızlıyor resmen bir sağ bir sol yapmaktan uykum kaçıyor